reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

mój dzisiaj wreszcie na macie poleżał, bo normalnie to owszem pobawi się ale jak z nim tam leże pod tymi pałakami. Jak był alutki, moze z miesiać mial to chetnie leżął, a potem mu się odwidziało.
A juz absolutnie nie ma mowy o kojcu. Wrzeszczy w nim strasznie i to jest największy ból, bo dziś jak leząl na kanapie to mimo, ze siedizałam obok to nei zdążyłam złapać Kuby który rozpędzony wpadl na niego. Nic się nie stało ale strachu i płaczu bylo duzo. Kojec kupiłam dla bezpieczenstwa, a nie moge go używać.

reklama
Postępy Mariczki dziś w spaniu w ciągu dnia... 3 i pół godziny i zaczynam być chora ;/ <lol>
Do siadania na pewno ma drogę jeszcze baaardzo daleką - jedyne co się podciąga w górę to do cycka przy karmieniu.

mój Michaś też jeszcze zupełnie nóżek nie odkrył
za to próbuje siadać tzn jak jest na półleżąco to cignie się z calej siły, by usiąść, wsieka się robi się czerwony jak burak ale nic poza łepetyna nie udaje mu się podnieść. Generalnie - nerwus jest straszny
u nas podobnie tylko, ze bez nerwow. jak Jojek jest w kolysce w pozycji polsiedzacej to ciagnie glowke do gory. potrafi tak utrzymac nawet okolo 3 minut i wtedy bawi sie zabawkami.

kurcze a ignas od jakis dwoch dni siluje sie zeby zlapac swoja stope:)oczywiscie ma zero miesni brzucha ale probuje ja chwycic i sie irytuje jak nie chwyci:/

kurcze a ignas od jakis dwoch dni siluje sie zeby zlapac swoja stope:)oczywiscie ma zero miesni brzucha ale probuje ja chwycic i sie irytuje jak nie chwyci:/
Amelka ma swoja technike...najpierw lapie sie jedna raczka za udo, podciaga sobie nozke potem druga lapie stope i wklada do buzki...jak tylko ja rozbieram do przebrania to startuje.....:-D:-D:-Dzawsze smiac mi sie chce...nawet skarpetki jej nie przeszkadzaja....:-D:-D:-D:-D

u nas mała tylko ciągnie główkę. Nóżek jeszcze nie odkryła, nie przewraca się i nawet nie wyciąga rączek do zabawek. Czy mam się martwić??

reklama
Do góry