reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

jeśli chodzi o puzzle, to u nas jest na nie autentyczna faza - te wszystkie obrazki które tu widac ułożyła sama, tylko przy nowych z peppą muszę jej troszkę pomagać bo są trudne... To u nas jedyny sposób na spokojne obejrzenie wiadomości :)
puzzlowicz.jpg

Martolinka byliście już w tym teatrze z Antonim ? Ala cały czas wspomina ten spektakl na którym byłyśmy, ide z nią za tydzień na następny :)

reklama
Dobrusia układa puzzle 24 Maxi i 36 elementów ale zawsze z naszym udziałem i zawsze tylko jedną układankę. Potem się dekoncentruje.
Układa ale musimy jej mówić: "No nie tak, obróć", "Nie ten nie tutaj" no i pomagamy jej w wyszukiwaniu.

U nas faza na puzzle też przeszła (chyba że puzzle Kubusiowe - te ciągle układa), teraz by chciała żeby czytać i czytać i czytać po sto razy o Kubusiu Puchatku;-)

To samo siostra A mówiła - teraz wyszło szydło z worka, tak ja na A gadam a tu proszę :-D
Sęk w tym że ja piwa nie piję bo zwyczajnie jest dla mnie za gorzkie:baffled:

AGRAFKA super puzzlowiczka. U nas w ogóle nie ma zainteresowania.

DZIUNKA HAHA dobre. Jasiek zawsze jak się go pytają gdzie pojechał tata to mówi, że do "klepu po piwo i samochód dla jasia"

Coś tam się dziś z Asią kłóciłyśmy czyj jest tata;-) No i w końcu młoda podniesionym tonem zakomunikowała: "Moja jest tata, ja go kupiłam":-D

Dziś coś jeszcze palnęła, ale jak zwykle wszystko zapominam:baffled:

reklama
Dziś Gosia do mnie "Wstawaj śpiochu".:szok: Co do piwa to na Niekłańskiej przed sor stoi automat, zobaczyła soki koloru piwa i zakomunikowała na cały głos "Ja chce piwa":-D:-D:-D, podczas obecności dziadków idealnie umiała naśladować podnoszenie kieliszka i picie:szok: skąd ona to podłapała, przecież my tak pijący jak tańczący w balecie.....

Do góry