KingaP pisze:moja gwiazda nie bardzo lubi leżeć na brzuchu i tak płacze, że nie mam serca jej tak trzymać
To tak jak Martyna.
Nawet nie wiem czy potrafi podnieść głowę wysoko, bo z reguły unosi pupę ;D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KingaP pisze:moja gwiazda nie bardzo lubi leżeć na brzuchu i tak płacze, że nie mam serca jej tak trzymać
anian pisze:KingaP pisze:bo moja gwiazda nie bardzo lubi leżeć na brzuchu i tak płacze, że nie mam serca jej tak trzymać
Kinga moja lubi leżeć na brzuszku jednocześnie swoim i rodzicai nie ma manewru na przewracanie się. Ale też zaczęłam się zastanawiać, czy dzieci muszą się samodzielnie przewracać
![]()
KingaP pisze:anian pisze:KingaP pisze:bo moja gwiazda nie bardzo lubi leżeć na brzuchu i tak płacze, że nie mam serca jej tak trzymać
Kinga moja lubi leżeć na brzuszku jednocześnie swoim i rodzicai nie ma manewru na przewracanie się. Ale też zaczęłam się zastanawiać, czy dzieci muszą się samodzielnie przewracać
![]()
anian! znowu mamy podobnie!!! och, to chyba z zawodem związane![]()
katiNJ pisze:Ja zauwazylam ze moj synek jest jakis miesaic do tytylu w porownaniu z tym co pisza w ksiazkach. I to by sie zgadzalo bo urodzil sie prawie miesiac przed terminem. Z tego co mowil lekarz moze tak byc wszelkie roznice wyrownaja sie do roku. Staram sie wiec za bardzo nie przejmowac jego poznymi postepami i nie porownywac do ksiazkowych norm i innych dzieci.