Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A ja to już mam w domu małego szpiega:-) ostatnio mi powiedziała "Iga była w miasteczku" no to pytam z kim : "z tatusiem" a co Iga robiła "Iga jadła lody i wafelka" a póżniej gdzie była Iga " w kościółku, boziunia zamknieta" ,,,itd.
trzeba więc już z nią uważać na każdym kroku;-)wszystko przekabluje...no i na razie jeszcze nie kłamie, ale to pewnie kwestia czasu:-)

) mowi: babcia!! mama! babcia nie moge serka 

na szczescie nie wzoruje sie na tygrysku 
W końcu Filipek jest z powrotem z nami i ja też jestem pod wrażeniem jego gadania, rozkręcił się strasznie!!!! :-)
), Borys (nasz pies), półka, buty, prosto, pilot, body, aparat, auto, nieg (śnieg), nebo (niebo), koło, arbata (herbata), tena (antena), bok (bąk-jak robi kupkę
, a na pytanie skąd ten bąk, mówi pupa
), arnek (garnek), wanna, jajo, ser, leb (chleb) , kakało (kakao
), rura i wiele by wymieniać... :-)
), a potem ja przejmowałam szczoteczkę, Filip robił a-otwierał buzię i myliśmy, dziś było ciężko i zęby zostały pomaziane, a nie umyte. Albo to, że Filip tylko chwyci teściową za palce to ta idzie z nim gdzie chce, nie ważne co robi/robili w tym momencie. Ja owszem często też- ale czasem coś trzeba zrobić, dokończyć, a nie reagować od razu tylko na to co chce w danej chwili "mały szantażysta", trzeba mu wytłumaczyć - i tak było, że spokojnie rozumiał co mówię, skończyliśmy co robiliśmy i zajmowaliśmy się tym co on chciał. Ciężki czas przed nami - muszę go na nowo nauczyć wszystkiego...

Wszystko po sobie sprząta, pieluchę wynosi do kosza, brudne rzezy zanosi do kosza do łazienki - czadowe to jest 
A jak sobie np. serkiem z kanapki pobrudzi rączkę to zaraz wyciąga, żeby wytrzeć