Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja tu wlasnie wchodze z zamiarenm napisania ze boje sie ten watek otwierac bo nie chce niepotrzebnie sie zamartwiac i porownywac Bartka do innych dzieci, a tu wlasnie takie opinie sie pojawily dzieki dziewczyny
co do postepow to napisze ze bartek wlasnie sam zasnal w lozeczku!!! sam bez noszenia, "nynania" czyli lulania itp bez spiewania... poglaskalam go tylko po glowce 3 minutki moze i spi!!! ale dumna z niego jestem mysle ze to postep byl
U nas zaczęły się chyba zęby, widać taki mały biały punkcik. Antoś jest nawet spkojny. Ale slini się strasznie i trzyma gryzaczek w buzi.
Gaworzy sobie , teraz odkrył wysokie dźwięki. Uśmiecha się cały czas. odkrył że mama ma włosy i można ją skutecznie za nie ciągnąć.
A co najważniejsze przesypia nam całą noc i tak jest od 2 miesiąca (np. kładziemy go spać ok.22.30 i śpi 10-11 godzin ale za to w dzień jest bardziej aktywny)
to gratulacje!
fajnie że Antoś spokojny
to nie jest reguła że przy wyżynaniu się ząbków dziecko musi gorączkować, marudzić itd.
moja Ola była taka jak normalnie
A u nas dzisiaj wielkie święto, bo Jaś nareszcie zdołał się sam przewrócić z plecków na brzuszek ;D ;D ;D ;D ;D
Mało tego, udało nam się uwiecznić ten moment kamerą :laugh:
Oczywiście na razie wychodzi mu to tylko co któryś raz, ale na pewno z dnia na dzień będzie szło coraz sprawniej. Teraz ma kłopot zasnąć, bo ciągle próbuje sie przewracać i czasem utknie w połowie i płacz