• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Postępy naszych pociech

reklama
asioczek, no to nieźle! nasza Karolka uwielbia siedzieć, ale do pewnego siedzenia chyba jeszcze daleka droga...
karolka! Antoś jest przeuroczy z tym uśmiechem na buziuni :)

asioczek - to postęp ogromny z tym siadaniem! Jestem pod wrażeniem. Jaś na razie na chwilkę potrafi siedzieć oparty o kanapę. Ale zaraz potem przechyla się na któryś bok albo do przodu ;D

Majce tak siedzenie się spodobało, że każda inna pozycja jest oprotestowana i zaraz do siadu się rwie. Jak siedzi na kanapie lub fotelu to dla pewności trzyma się jakiejś części swojej garderoby :)
c095457a5535dc01.jpg

Akurat Maja na zdjeciu z zapartym tchem w psa sie wpatrywała :) Smiejemy sie, ze u dziadkow czarna bestia jest najfajniejsza. Biedy nasz pies jak Maja zacznie go gonic.

reklama
Dzisiaj moja Majeczka wpadla w "milosny" i uczuciowy chumor.Tak mnie wycalowala ze w dwoch mniejscach na twarzy mam "malinki"...bo caluski Majki byly w postaci przyssania sie do roznych czesci twarzy :D ;D Wkleilam fotki z tego "seansu" na zdjeciowym watku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry