reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Postępy naszych pociech

reklama
na widok mokrego prania w misce Krzymkowi pojawia się szelmowski błysk w oku :-D - szybciutko podbiega i wszystko rozrzuca;

nauczył się kucać, podnosić coś z podłogi i wstawać; zaczyna też stawiać wieżę z klocków; jak skończę go karmić to zabiera mi łyżkę, stuka w miseczkę i "karmi" mnie :-D -sprawia mu to duuuużą frajdę;
no i chodzi chłopak już na naprawdę dużych dystansach bez wywrotki

Dziewczyny z tym praniem jest coś narzeczy...mój Antoś...jak wieszam pranie zakłada sobie mokre rzeczy na głowe i piszczy przy tym z radości..;-) ;-)

u nas tez emi ma obsesje na punkcie prania sciaga wszystko co sie da nawet mokre oczywiscie tez zaklada sobei na glowe rozne ciuchy

ale mnie cieszy inny postep ZACZYNA SAMODZIELNIE STAC
puszcza sie raczkami stoi jakies 10sekund i uradowana łapie spowrotem:tak:

mnie troche martwi nowa umiejetnosc bartusia: gryzie paluszki. :-( co chwile wiedze jak sobie wpycha do buzki i tak sie zawiesza :no: juz wole wtedy smoczek dawac nie ma sie po palcach gryzc.
inne dzieci tez tak maja??

MadgalenaB Kuba ostatnio zaczął sobie wkładać rączki do buzi tak głęboko, że aż go ciągnie na wymioty - robi to jak jest zły albo chce zwrócić na siebie uwage - dziwny sposób :baffled: - bardzo mi sie to nie podoba :no:

MadgalenaB Kuba ostatnio zaczął sobie wkładać rączki do buzi tak głęboko, że aż go ciągnie na wymioty - robi to jak jest zły albo chce zwrócić na siebie uwage - dziwny sposób :baffled: - bardzo mi sie to nie podoba :no:

u nas to samo

poza tym:

Agatka chodzi!!! :) w łóżeczku trzyma się 1 rączką poręczy i dretpa w te i z powrotem, a postawiona na podłodze i trzymana za rączki potrafi przejść naprawdę duży odcinek (jak na nia):cool2::cool2:

reklama
nie, nop bartek tylko gryzie palce, najchetniej kciuk :baffled: podejrzewam ze to przez zeby, bo ustawia paluszki w miejsca gdzie jeszcze sa puste dziaselka. ale nie podoba mie sie ten jego "gryzaczek" trzeba bedzie zajmowac mu czyms raczki zeby mu w nawyk nie weszlo. a robi tak glownie wtedy gdy sie zamysli, albo oglada domisie :eek:

Do góry