reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Prezenty, prezenty... :)

U nas wszyscy zadowoleni z prezentów, my z Tomkiem dostaliśmy od dzieci ceramiczny komplet na talerzyku z solniczką, pieprzniczką, pojemnikiem z dozownikiem do oliwy i z zdrugim takim samym do octu. Komplecik bardzo gustowny :tak:
Oli dostała sprzęt do sprzątania, jako, że nie udało mi się go sprzedać na Allegro i jak narazie bawi się nim całkiem fajnie, odkurzacz jak do tej pory jest w jednym kawałku ;-):-D

reklama
Kuba dostał tyle prezentów,ze nie wie,czym sie bawic.a w pokoju wyglada jakby tornado przeszło,bo co chwilke cos wyciąga..:baffled:
Hitem okazała sie farma dla zwierząt,Arka Noego,samochód sterowany(ale schowałam i bawi sie tylko z tatusiem),organki....i szmaciana lala(która miała być dla siorki znajomych-jej córki,al jednak wylądował u Kuby:-D)
Telefon od nas strasznie sie Kubie podoba,ale jeszcze za trudny dla niego,narazie wciska wszystkie przyciski i ciągle coś tam gada.
Po za tym dostał jeszcze małą kierownicę,książeczki,motory(takie na napęd),puzzle...a i ciuszki i kaskę(kupimy stolik i krzesełka lub takie biureczko jak Madzix)

Oli dostała mało prezentów w sumie, od nas ten komplet do sprzątania (płaciłam za niego prawie stówę, a wczoraj widziałam go w Carrefourze po obniżce za 59,90 :dry:), od rodziców moich dostała książkę z dźwiękami, taką mięciutką poduszkę-przytulankę i całą torbę słodyczy, a od teściów też książkę z dźwiękami, na szczęście inną, pluszowego bałwanka z plecakiem pełnym słodyczy i 50 zł. Coś kupimy Oliwce, ale jeszcze nie wiem co.
Ja przed Gwiazdką powynosiłam do piwnicy większość zabawek Oliwki, zostawiłam jej tylko te zabawki, którymi się codziennie bawi. W miejscu pojemnika na zabawki stanęła choinka. A Oliwka jak odpocznie na jakiś czas od niektórych zabawek, to może zacznie się nimi bawić, bo narazie przewalały się z kąta w kąt, zupełnie nie używane.
A wczoraj jak odkurzałam, Oli poleciała po swój odkurzacz i odkurzała razem ze mną cały pokój, jak myłam podłogę mopem, to ona swoim też :-D także generalnie już nie żałuję, że dostała taki prezent. Jak narazie obchodzi się nim delikatnie, więc może nie rozwali się tak szybko jak się obawiałam.

Fajnie ze dzieci zadowolone z prezentow...:tak:

Julcia dostala wozek do lali,<od nas> lake od chrzestnej.....sanki, spodniczke, pieniazki i taka tablice po ktorej sie rysuje i za chwilke mozna to zmazac.....i do tego kupe slodyczy.....ktore my wcinamy:-p Jula tyle nie jada....hihihi

Widzę, że zestaw do sprzątania to hit na BB, Małgosia też dostała taki od dziadków;-) Oprócz tego maskotki-przytulanki, książeczki do poczytania, puzzle, ciuszki i słodycze. Ja dostałam tradycyjnie od męża perfumy i kolczyki. Natomiast mój mąż został zaskoczony przez całą rodzinę, bo zgadaliśmy się i każdy z nas kupił mu wyposażenie do aparatu, który kupił sobie niedawno. Ja - obiektyw, rodzice statyw, brat torbę na aparat, siostra kupiła pilota. Chyba pierwszy raz wszyscy trafili z prezentami.:-)

Jenni dostala autko dla laki ,organki, drewniana ksiazeczke z puzzlami i komplet 5-cio czesciowy spodnie 3/4 koszulke na to tunika bolerko i opaska (bardzo mi sie podoba ale troszeczke jest za duzy )

Szymek też ma problem z wyborem za co chwycić.no ale u nas pojawila sie jedna wpadka.\Gadający odkurzacztotalny brak zainteresowania jak zobaczył że on nic nie zbiera tzn. nie odkurza rzucił go w kąt powiedział be i poszedł po swoją szczotkę do odkurzacza.\więc pyłek stoi i czeka na zbawienie wszyscy sie smieja że Szymek nie lubi niemieckiego bo to z niemiec od chrzestnego.a reszta to owszem oczywiscie wygrywaja wszystkie formy zwierząt.teraz już szykujemy listę na urodziny

u nas mieszkanie wygląda jak sklep z zabawkami :-)
dobrze, że na początku grudnia wywiozłam dwa wory mniej używanych bo bym utonęła pod stertą miśków lalek tudzież innych stworzeń hehe

Patrycja dostała od nas kucyka Różyczkę
product.jpg

i wielki wór plastikowego jedzenia(130 sztuk) do zabawy w sklep i kuchnię (ale ten sprzęt stoi na szczęście u mojej babci)

od mojej cioci i kuzynów żółwia FP
239683c411f0f6991377a9a45516f1c7.jpg

od chrzestnej książeczki, słodycze i laleczkę Evi
353d1f842f72c5415d30a07dbdc29768.jpg

od teściowej ubranka
a od chrzestnego Kubusia Puchatka
fad1d698ea443ed366976a875da9f75c.jpg

A Izabelka od nas dostała domek balon ponyville
my-little-pony-my-little-pony-domek-balon-z-mata-p41382.jpg

i ręcznik z Arielką

od mojej cioci i kuzynów puzzle z Kubusiem Puchatkiem i lego
2_467f65c12ab3.jpg

od szwagierek piękną książkę Disneya o księżniczkach, słodycze i wymarzoną śpiewającą Arielkę
thumb.600x600.66fdcee90638b812.jpg

od teściowej też ubranka

a od mojego kuzyna domek dla miniaturowych laleczek podobny do tego
508788309

istny szał :szok:

reklama
Do góry