Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a od około miesiąca budzi się kilka razy w nocy :czasami z płaczem a czasem po prostu wstaje w łóżeczku i woła Mamę. Wiem że czasami to z
powodu zębów, ale ostatnio mam wrażenie że Maleństwo ma złe sny
Najgorsze jest to że w nocy do niej muszę koniecznie wstawać ja, bo jak wstanie tata to mała ryczy i nie chce iść spać! Mam nadzieję że niedługo znowu nastaną złote przespane noce

.Nie dostaje juz butelki na noc bo po prostu od prawie dwoch miesiecy jej nie je i jak widzi butelke z mlekiem to placze
.Oczywiscie dostaje na noc jedzonko,kolacyjke zje i tak dopiero okolo5-6 rano dostaje butle i zje tylko okolo 200ml i spi az do 9-10 rano.Jesli chodzi o spanie w ciagu dnia to potrafi spac raz dziennie badz czasami nawet dwa razy dziennie i lacznie wychodzi w niektore dni az 6godz spania
.Wieczorem idzie spac okolo 19-19.30 i w sumie sama spiewa aaaaa i prowadzi nas do lozeczka.Widzę ze nie jestem sama.tylko ze ja mam tak od poczatku,czyli już ponad 9 miesiecy.nie ma nocy zeby sie nie obudził,czasem nawet do polnocy nie spi a o 4 budzi sie na jedzenie.:-(U mnie podobnie. Maly chodzi spac okolo 21, kapiel-kaszka-ksiazeczka-usypianie na rekach ze smoczkiem, potem pobudka kolo polnocy, ponosze troszke, dam smoczka, usnie, potem proba odlozenia, czasem sie obudzi czasem spi dalej. No a potem nastepna pobudka okolo 4rano no i wtedy zaczyna sie jazda, nie chce spac,musze go nosic, ma zamkniete oczy jakby zasypial ale jak sie zblize do jego lozeczka to juz czuje ze chce go polozyc i marudzi, a jak odloze to siada, rzuca smoczkiem wstaje i placz i znowu musze noscic, i tak czasem 2 godziny. Nie wiem jak dlugo jeszcze wytrzymam, kregoslup mnie boli(10miesiecy-10kg. I nasuwaja sie pytania ktore kazda z nas sobie zadaje- dlaczego tak jest?, czy robimy cos zle? jak to zmienic? Moze zna ktos odpowiedz? moze ma ktos na to sposob? moze ktos juz to przechodzil i wie co z tym zrobic?
Witam, podczepie sie do tematu
Mam problem z moim siedmiomiesięcznym synkiem. Od dwóch miesięcy domaga sie
nocnego karmienia. Wcześniej przesypiał całe noce. Nagle z dnia na dzień w
wieku ok 5 m-cy zacząl sie budzić co godzinę i domagał sie butelki. Próbowałam
go od tego odzwyczaić pojeniem zamiast jedzenia jednak mimo wszystko nadal po
dwóch miesiącach "żąda" mleka w nocy co 3-4 godziny. Oprócz tego budzi się
bardzo często by wypić parę łyków wody (co 30-60 min.) Nie da się przeczekać
jego "żądań" by zasnął bo synek nie kwili lecz strasznie się drze. Dodam, że w
nocy wypija mało bo ok 50-70 ml. W dzień jednak także nie za dużo bo ok 90 ml
na jeden posiłek (4 posiłki mleka w ciagu dnia + pokarmy stałe). Nie chce dać
sie przekonać by jesc wiecej w ciągu dnia na jeden posiłek. Zanim zacząl sie
ten nocny kryzys synek także nie jadł w dzień zbyt dużo ale bardzo ładnie
przybierał no i ładnie spał w nocy. Bardzo prosze o pomoc bo już dwa miesiące
bez normalnego snu nieźle wykończyły mnie i cała rodzine.

do samego rana, a nad ranem jeszcze częściej. Gdy się przebudzi muszę wziąć go prawie za każdym razem na ręce, dać się napić i zasypia na nowo. MAAAAAAAAAAAAASAKRA - kiedy się to skończy też nie wiem 

.