reklama

Pytania i odpowiedzi

reklama
ja nie wiem czemu ma służyć te ciuszki szpitalne
eee jakos tak nie wiem

Mysza u nas zakładają tetrę żeby sprawdzić czy był pierwszy mocz
bo smółke to widac od razu heheh
w pampku moczu nie będzie widać bo wsiąknie

Ania laktator normalnie w gorącej wodzie
ale to dopiero już po porodzie to zrobisz

A ja mam pytanie apropo chrztu ;-)

kiedy powiedzieć przyszłej chrzestnej czy będzie chętna zostać tą chrzestną ??
bo ojciec chrzestny jest już świadomy - jedyny Brat mojego B.
ja rodzeństwa jako tako nie mam .... i osoba która będzie matką chrzestną może nie być taka świadoma jak B. brat :tak:

chyba jak dziecko się urodzi

ja będę miałą ogromny problem teraz z chrzestnymi :-( mąż ma brata który ma 41 lat, jak uważacie nie za stary na chrzestnego??? a chrzesna to nie mam pojęcia kogo możemy wziąć, ja nie mam siostry a męża siostra jest już chrzestną mojego synka.

Żyraffka co do wieku to nie przesadzaj :tak:41 lat to sam mógłby być jeszcze tatą...
My z T zapytaliśmy mamę chrzestnej w okresie świątecznym i już wyraziła zgodę, a co do ojca będzie słabo, nie mamy za bardzo kogo poprosić :baffled:

reklama
zyraffka za stary ?? co Ty ;) mojej koleżanki matką chrzestną jest jej babcia ;) wiek tu nie ma znaczenia myśle że bardziej się przejmie rolą 40 letni facet niż 21 letni ;-)
u mnie chrzestną to bym chciała żeby była córka kobiety mojego ojca :-) pracujemy razem , trzymamy się razem , ogólnie zwariowała jak zaszłam w ciążę , już kupuje ciuszki dla Wiki i mówi że będzie najlepszą ciocią ... mam siostrę ( połowiczną bo to córka mojego ojca ) ale ona mieszka w Niemczech i widziałam ją 4 razy w życiu :dry:więc jej nie biorę pod uwagę czy to się komuś podoba czy nie :blink:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry