Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mońcia to nie koniecznie ząbki, moja też tak robi i już śliniaki poszły w ruch, bo nie nadążam zmieniać mokrych ubranek. Starsza też tak miała dość długo. A z główką to nie wiem muszę przyuważyc u swojej, ale jakoś tak szybko rusza czy normalnie?
Mońcia nasza malutka też tak czasami łepkiem macha ale to na ogół jak smoka szuka bo do spania musi koniecznie być dziąsełka też smarujemy od kilku dni - widać,że choć na chwilę jej lżej w swędziawkach dziąseł, chociaż nasza pediatra mówiła,że to wkładanie łapek to takie poznawanie świata i raczej maść nic nie pomoże a ślinienie to też norma... no tak czy siak ja jej ze dwa razy dziennie smaruje Calgelem.
Moja tak ma z glowka :-) lezy na wznak i glowa z prawej na lewa stronę i odwrotnie i to dosc szybko, az ma lysy placek z tylu glowki, bo wloski wytarla w ten sposob :-)
mońcia- ślinienie nie koniecznie ma zwiążek z ząbkowaniem. Większość dzieci zaczyna proces ząbkowania po 6 miesiącu życia, oczywiście są wyjątki- niektóre wcześniej inne nawet po roku czasu. Ślinienie się związane jest z dojrzewaniem ślinianek i układu pokarmowego, który przygotowuje się do przyjmowania pokarmów stałych.
nasza też tak kręci głową, jak chce spać.
Nina mi się tak nie śliniła. Sara ma wszystko mokre. W ogóle, jak ona widzi nasze jedzenie, to wpada we wściekłość, bo chce kosztować.