Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wczoraj ja szłłam po Adę to założyłam spacerówkę i było o niebo lepiej, dziś znów gondolę, zasnął na godzinę poczym sie obudził i juz było trudno dokończyć spacer
eve ja u mamy też założyłam małej spacerówkę i była bardzo zadowolona
w ogóle to wydaje mi się że ta spacerówka jest bardzo wygodna dla dziecka zobaczymy jak się u nas sprawdzi na spacerach na razie odpukać mała w gondoli jeździ zobaczymy tylko jak długo
Dziewczyny mam pytanie:
kłócicie się przy dziecku/dzieciach?? no czasem człowiek już nie wytrzyma, trzeba się wydrzeć, powiedzieć mocniej itp. no ale tyle razy obiecywałam sobie, że przy dziecku nie będziemy się kłócić. ale dziecko jest cały czas z nami, a kłótnie się zdarzają, jak sobie z tym radzicie?
od czasu do czasu zdarza nam się głośniej coś do siebie powiedzieć (takie to kłótnie po 15 latach razem hehe), ale nie przy dzieciach. Starsza za dużo rozumie, a mała się krzyku boi