Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U mnie też na samym początku biały i grutkowaty--i dużoooo,teraz troszku mniej i bardziej przeżroczysto--żółtawy
dziewczynki a powiedzcie jak u was z piersiami???
ja od początku czułam ból,teraz troszkę mniej bardziej po boku ale dalej bolą--o spaniu na brzuchu nie mam mowy
Dziewczyny jestescie na medal! Dzis cale przedpoludnie zamartwialam sie sluzem, ktory sie pojawil. I widocznie niepotrzebnie! Wystarczylo zajrzec na forum i wszystkie watpliwosci zostaly wyjasnione.
moje piersi od jakiś 3 dni nie bolą, do tej pory najmniejszy nawet dotyk odczuwałam boleśnie, powoli wszystko wraca do normy
śluz też u mnie jest i rano najwięceja
opasek na mdłości nie testowałam i raczej nie będę
Dziewczyny czy pijecie kawę? ja nie muszę zawsze rano wypić filiżankę mam nadzieje że to nie zaszkodzi maluszkowi. W pierwszej ciąży wcale nie piłam kawy ale dlatego że dopiero od niedawna zaczęłam ją pić