reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Pytania i odpowiedzi

patii ta dłuższą bo wtedy nawet wieksza osoba moze ja nosic, ja mam ta wieksza i jestem zadowolona niby kilka centrymentów wiecej ale jest lepiej, a materiał taki jak ci w linku podałam bo jest bardzo dobry i trwały moja polozna kazała mi taka szukac z takim materiałem;-)

reklama
a ja bym chciała coś takiego co nie trzeba wiązać bo mi trzeba na dosłownie 10 min aby zuzię do przedszkola zaprowadzić
i coś niedrogiego jest coś takiego?

podbijam temat z chustami, bo tez chce kupić... jaka firma najlepsza? Czy brać kółkowe? Jaki materiał najlepszy... Czy któraś z Was posiada i nie jest zadowolona?

ja pytanie z innej beczki - jak zrobicie mleko mm i np. małe zaśnie - to przez ile czasu je można podać? trzymając np w termosiku?

joasia, ale ty ciekawe rzeczy opowiadasz.
ann dla potwierdzenia cyknęłam fotkę.
Bez tytułu.jpg

reklama
Do góry