• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

No to gosc jakis bez pomyslunku :confused::confused:
Niech robi tak jak mu mówicie a nie straszy ze sie pozegna noz fak co za typ
Ale z remontami tak to już jest niestety
Moze łazienke wam kto inny zrobi i bedzie pikna :tak::tak:

reklama
no coments....:eek:

Ja się w sumie cieszę,że my sami wszystko kładziemy, bo owszem, dużo jest niedoróbek, ale nie wydajemy na to kupy kasy. Bo gdyby mi jakaś firma odstawiła manianę i wzięła za to kasę, kurde.... A nienawidzę się użerać z kimkolwiek

kamila, teraz to po ptokach, ja juz go pogonilam
ma inny przyjsc i skonczyc
sie okaze

heh

juz mam stresa, ze wyjdzie choojnia. a ja lubie miec na tip top, rowniutko, prosciutko.
w sumie rowno byly te kafelki, tylko te scinki po bokach. co za palant!

u nas tez malzonek wsio robi.raz sie odwazyl polozyc plytki w kuchni.wyszlo cudnie i teraz wiemy ze zadnych fachowcow do wykonczeniowki na budowe nie wolamy.tylko nasz frend murarz jakby co.
jest duuuuzo taniej i pretensje tylko do siebie.zawsze mozna rzucic wszystko i za kilka dni po uspokojeniu sie wrocic.:-p

aenye bardzo dobrze ze kazal zerwac!!!
moze troche stresu ale niech tym cholernym fachowcom sie nie wydaje ze sa madrzejsi od samego Boga
jak nie pomyslal debil to niech teraz robi jeszcze raz
bez przesady
placicie za to kase

kamila - o właśnie, my też sami, czasem tylko frend murarz pomoże cz podpowie co i jak i jakoś idzie.
ak krew z nosa, ale za to tanio;-):-D

U nas wszystko robił teść złota rączka:tak: wszystko potrafi zrobić, podziwiam Go. Malował ściany mąż a reszta wsio, podłogi, łazienka, kuchnia, elektryka itd teść:-) I wszystko za darmo:-p Tak było jak sie wprowadziliśmy od tego mieszkania.

Teraz też jak cos robimy w domu to albo sami albo z pomocą teścia:-). Ostatnio montowali nam drzwi wejsciowe gerdy, kuźwa kuli ściany..syf że masakra! No ale przeżyłam i teraz zadowolona jestem:-) Czeka nas teraz w tyg malowanie przedpokoju, trzeba odświezyć kolor. Teść bedzie malował:-)

A ostatnio robilismy z mężem przemeblowanie w domu,sami. Filipek ma już swoj pokoj tylko dla siebie, kompa juz nie ma. Zmieniłam mu wystroj pokoju, zadowolona jestem:-) Lubię przemeblowania co jakiś czas;-)

reklama
Aenye siedź 24h, naprawdę. Naszym znajomym w kiblu kładą czwarty raz kafle (3 razy zrywane) bo gościu wlaśnie jakoś za każdym razem koślawo, a oni pracują i nie mają czasu. Współczuję. My już prawie po
Teraz obecnie na etapie w***** na cykliniarza, co spieprzył nam parkiet swą zepsutą maszyną i mamy jakieś prążki. Ma jutro przyjść oglądać. No pech normalnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry