• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

reklama
hehehe -kasia_z - jak Andrzej usłyszał ile oni chcą za robociznę to kazał napisać,ze on sam się poleca (też mamy wyrzynarkę i A już u nas wycinał otwory i otworki więc doświadczenie ma ;-) ) i kazał powiedziec że z tę cenę to do was dojedzie, wyrżnie, zamontuje i jeszcze wam obiad postawi .... :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
:-D:-D:-D:-D:-D

ja tak znowu o sobie.
mamy nowa ekipe :-) bosz, jaka inna rozmowa. gdzie ja mialam oczy ;-) przyszedl szef (ale nie taki jak tamten, tylko on sam tez bierze czynny udzial w tych remontach, nie tylko rozkazuje co i jak), razem z kafelkarzem od razu, ubrani w normalne ciuchy, a nie dziadki lesne jak tamci (nie, zebym kogos oceniala po tym, skad, ale wrazenie wiele lepsze i jakies takie normalniejsze przez to). pokazalam, co i jak, dalam projekt, tlumacze jak cepom dokladnie, a facet w smiech, bo mowi, ze to wszystko widzi na projekcie i ze to jest najzwyklejszy standard, ze on sam by tak zrobil wlasnie, ze nie musze niczego tlumaczyc :-) ze jak chce moge mu patrzec na rece caly czas, jak bedzie mial watpliwosc to sie skontaktuje, zadal pare istotnych pytan o jakies tam techniczne sprawy (ktorych tamci nie poruszyli w ogole).

zaczynaja w srode, do 10 grudnia maja skonczyc wsio.

nie pieje juz i sie nie zarzekam, ale ciesze sie w srodku jakos bardzo :-)
no zobaczymy :-)

Aenya super :-) to juz świeta w nowym domku??

Moi rodzice byli wczoraj w ikei luknąc na kuchnie :-) ja ich nie widziałam nigdy bo jakos uwagi nie zwracałam jak byłam nie było jeszcze potrzeby a mam 200 km wiec sie wybiore po zakup dopiero ;-) tata wykfalifikowany stolarz powiedzial że rewelacja :tak: bardziej mu leża niz komandor :-D popatrzył popytał i przekazał mi wrazenia. Kupujemy z ich frontami co by się potem z zawiasami nie bawić wcale tak duzo drożej nie wychodzi

Mam pytanie za 100 pkt. Gdzie zrobić łaczenie blatu w kuchni - w połowie płyty czy w połowie zlewu? Ja chcę takie na silikon - bez listwy.

reklama
kasia, a czemu blaty laczycie??? nie robicie na zamowienie??
a moze ja w jakiejs blogie nieswiadomosci zyje i nie dostane takiego blatu, jak mi potrzebny? czyli 260cm???

jak cos ja tez za laczeniem blatow przy plycie, przy zlewie i tak zawsze specznieje, czy to listwa, czy silikon

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry