• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

oj czarna - ja mam ikeę najbliżej w Wawie, jakieś 160 km hehehe. Poza tym żadnej castoramy czy liroya, tylko dwa obi, co jest w nim 2 razy drożej niż w zwykłym.
Olał to;-):cool2:

reklama
Agaton też prawda, ale trzeba mieć czym jechać. Ciapągiem nie pojade przecież po zakupy:cool2: a mój ślub niestety wołami go nie zaciągne, taki to typ:wściekła/y::-( chyba trza prawko zrobić:cool2::-p;-)

to ja wygrywam te batony i koniec:cool2::cool2:

co do mebli to uwielbiam stare, mam po dziadkach meble rewelacja, ale ze wzgledu na dostepnosc i ceny ikea jest ok

agaton te meble almi decor to jest strejt from india czy tajlandia
jedziesz tam za 2000 samolotem na miesiac, wylegujesz sie na plazy
kupujesz te mebelki za 1/30 ceny almi decor
robisz paczke i puszczasz morzem i nie musisz 5 lat oszczedzac
ja mam zamiar tak zrobic

Ikea to moj ulubiny sklep z meblami :-) to co ze mam 200 km:-D zawsze jakis duzy samochod mozna załatwic a w jednym miejscu masz wszystko i nie trzeba czekac 6 tygodni na kanape i na inne meble dla mnie baba i wali mnie to ze pol polski ma takie meble :-D mi sie podobaja i wogole maja fajne duperele:cool2:

Beko ma tylko faja reklame :-) ale słyszałam ze sit :no:
Ale ostatnio kolega z serwisu powiedział mi ze Candy ma czesci boscha czyli super :tak:
zdjecia wkleje jak zrobie mam nadzieje ze juz jutro :-) sama zem jeszcze podłogi nie widziała:confused:

agaton te meble almi decor to jest strejt from india czy tajlandia
jedziesz tam za 2000 samolotem na miesiac, wylegujesz sie na plazy
kupujesz te mebelki za 1/30 ceny almi decor
robisz paczke i puszczasz morzem i nie musisz 5 lat oszczedzac
ja mam zamiar tak zrobic

hehe wiem, wiem nie chcialo mi sie w sumie rozpisywac ale siostra J znalazla tu w Poznaniu taki rodzinny sklepik, dziewczyna ktora mieszkaa w Indonezji sprowadza tu meble i jej rodzice je sprzedaja je tutaj duzo taniej niz w Almi, w ogole to sie usmialam ja zobaczylam indyjska narzuye 270x240 za 2500 gdzie Jacka sis mowi ze tam za grosze mozna takie kupic, a jej w ogole teraz znajoma ktora jest pilotem wycieczek i tam ciagle siedzi sprowadza jakis dywan do salonu za smieszne pieniadze gdzie u nas koszt to okolo 20000

Wklejam obiecane zdjęcia troche słabo widac kolorki i wogóle jakies hierowe ale sa, jeszcze w bajzlu ale to majster nabrudził :-D

nasz sypialnio salon
p1090099.jpg

pokój młodego
p1090098.jpg

widok z korytarza do kuchni
p1090097.jpg

p1090093.jpg

p1090092.jpg

korytarz z uwalona podłoga
p1090096.jpg

widok z kuchnia na korytarz
p1090094.jpg