• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

sa_raa, sliczny domeczek, malo pokoi troche i duzo lazienek, ale pewnie przekombinowaliscie i tak, co?
tak czy siak jest sliczny :-)
ja na razie nie mysle o domku, przez 10 lat na pewno nie pomysle ;-) chyba ze sie stane szczesliwa posiadaczka 10 banieczek :-D
albo dwoch chociaz (najpierw napisalam jednej, a potem mysle, kurka, za jedna banieczke dom w gdyni kupic lub wybudowac? impossible raczej!) :-D

my wczoraj po wycieczce zdecydowalismy sie na czekoladowe drzwi jednak. nigdzie nie mozemy dobrac ladnie drzwi do naszego bambusa, wiec stwierdzilismy, ze juz lepiej skontrastowac.. choc ja uparcie chcialam jasne.
i chyba kupimy mebelki dla Fijolka takie:
TROFAST IKEA | Meble do przechowywania | System TROFAST | Kombinacje
chce co najmniej jeden wysoki slupek, u gory normalne drzwiczki, na dole szuflady (o takie: , jeden taki trzystopniowy z koszami i moze jeden niski slupek z samymi szufladami jeszcze, to sie zastanowie. IKEA | Meble do przechowywania | System TROFAST | Kombinacje )
aha, chce niebiesko-zielono-czerwone kosze w bialej obudowie, nie w sosnie :-D

i co myslicie? w sumie tanio to nie wyjdzie i tak, i te plastikowe kosze/fronty... ale w miare funkcjonalnie mozna to polaczyc i fajne dziecinne kolorki :-)
jeszcze pomysle, a was prosze o koments :-)

reklama
na zdjecia to jeszcze troche... kabla ze soba do tesciow nie wzielam.. sorx :-) kilka dni, w weekend bede juz unetowiona na swoim mieszkac, wiec wtedy for siur :-)

reklama
dokladnie
ladne i w miare tanie meble w jednym miejscu
niezla jakosc
dobra cena
wszystko na miejscu (njawiekszy plus), i mozna montaz zamowic
gites :-)
ja mam wszystko z ikei, bo najladniejsze z tego, na co mnie stac
i tak mi sie podoba strasznie :-) choc glupio troche, ze z ikei wsio
trudno sie mowi :-)
robilabym bo concept, ale to jak juz bede miala 10 baniek z dzisiejszego lotka na koncie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry