• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

reklama
Odp. dla Ani - na Budowlanych 27 firma SAS (listwę wokół blatu tu kupiliśmy) - tylko to straszne wypizdowo :(
Ale dla was chyba bliżej jest w Straszynie firma co sprzedaje blaty kuchenne - Domo - Straszyn, ul. Objazdowa 10 (tam kupiliśmy blat i listwy do łączenia blatów)
Buźka! :-)

Kate w tym domku jest strych do aranżacji wiec pewnie 2 może 3 pokoiki by wyszły:tak:i napewno była by możliwoś podpiwniczony. Mnie minimum 4 pokoje + salon zadawalają. Wielką rodzinkę mam:-D

U nas musi być na dole mój gabinet /z wejściem bezpośrednio od przedsionka/, pokój dla gości i salon z kuchnią, łazinka i WC
piwnica - kotłownia, Pawła pierdolnik, miejsce do rekreacji /mini-siłownia, sauna???, kanapy+barek=imprezki/
góra - 3 lub 4 sypialnie + łazienka, jakaś garderoba i ogólny pierdolnik

No, w tym roku to chciałabym kupić działkę:tak:
i zaprząc Pawła do roboty, hehehe
on postawi mi dom szybko
tylko, że firma musiałaby stanąć na ten czas
może najpierw wykupie mieszkanie od gminy:baffled:

Dita moi rodzice ostatnio sie budowali (nadal jest coś do wykończenie , elewacje itp) i po ich doświadczeniu mówie NIE budowie. Jak już to kupić gotowy (używany- ale w minimum bdb- stanie:tak:;-)) Ale to tylko skromne marzenia:-p:cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry