• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

My po obejrzeniu tego, co produkują dla dzieci, mamy z Ikei zwykłe niedzieciowe - Regał Billy 80x205 cm i komodę (zamiast szafy) Malm 6szuflad. Sorki, ale dwa razy taniej i jakoś Ikea porządniejsza, bo inne firmy to mają taki standard że się rozpadają szafy w sklepie na wystawie ;-)
Tylko z lekka śmierdzii od płyty, więc jakoś tak dużo wietrzymy

Aha, stolik i krzesełka Mammutaz Ikei

reklama
wlasnie, kasia ;-) sie zastanawialam nad malmem. wlasnie bardzo to porzadnie wyglada. w ogole ogladalam niedzieciowe, bo mowie, mammut sreddniawka. i fajne z besty sa tez, mozna roznie sobie zrobic i na glebokosc tylko 40, uff.
ale podobaly mi sie biale, a biale - mamy juz w salonie i w przedpokoju. ehhhhhh
w voxie znalazlam jedna fajna komode, rudobrazowa z pistacjowym (a wg mnie trawiastozielonym) frontem. moze pojade zobaczyc, ale tam tez nie za tanio...

kamilko
, tez ogladalam tego syriusza z wanilia :-D ale wlasnie jakos chwiejne... mialam juz jedna komode z brw i drrrramat, wypadly mi wszystkie fronty od szuflad - po 2 miesiacach!! a nie moglam reklamowac, bo dalam ja do splycenia tuz po zakupie. echh :-)

Ciekawo od czeko tak trzeszczy ;-)
U nas schodzenie ze wszystkiego opanowane do perfrkcji :tak: z krzesla łózka jednego schodka :cool2: mistrzostwo swiat bo juz nie musze go tak pilnowac jak siedzi na łózku naszym

jak będziecie miały łóżeczka dla Bebików to dajcie foto bo chce Młodemu kupi jakieś "dorosłe" wyrko

kupiliśmy plan domu fajny jest
niestety moje wymarzone mają samą kubature wartą 100 tys
a więc jak kiedyś będę cholernie bogata to sobie postawie:-D

reklama
No ja planuje na "dzień dziecka" moim gwiazdą zrobić wspólny pokój;-) nawet mam już koncepcje ale moje plany szybko sie zmieniąją (czyt. schodzą na ziemię:-D) Normalnie juz sie nie mogę doczekać:tak: Tymbardziej że łączy się do ze zmiana naszej sypialni (zamiana pokojami) czyli też trza jakoś zrobić:-) Jak ja tu Uwielbiam:tak::cool2:

Sa_raa jaki plan domu, chyba czegos nie doczytałam (wiesz ze mnie długo nie było):confused:

I czekam na wasze zdjątka może ukradnę wasze pomysły:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry