• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

reklama
My mamy pralkę i lodówkę Samsunga
zmywara i kuchenka z płytą ceramiczną Ariston
i jest miodzio:tak:
Candy bym nie kupiła, bo się baaaaardzo dużo negatywów nasłuchałam
to samo dotyczy Polar i Whirpool
Mielismy kiedyś pralkę i lodówkę Ardo i było git:-D

lodowka mamy samsunga i tez jestem zadowolna, ale teraz chyba zmienimy jak bedzie kasa, albo jakies raty, bo nam sie zarcie nie miesci, na tyle osob he he:-D

u moich rodzicow lodowka, pralka i zmywara bosch, od 10 lat dzialaja bez zarzutu, i sie zastanawiam czy do mieszkanka naszego tez w boscha nie zainwestowac, choc w tym, ktore teraz wynajmujemy mamy lodowke i kuchenke Amica i tez jestem super zadowolona!! Tylko pralka firmy Miele, total shit! znaczy nie polecam ;)

rany, taka dwuskrzydlowa lodowka - z urzadzeniem do robienia kawy jeszcze - to moje marzenie. ale nie dalo sie jej zabudowac. kiedys, jak bede miala oddzielna kuchnie, to na pewno cos takiego zmajstruje :-) jak juz w totka wygram ;-)

a co do agd, to w sumie, jak pomyslec, ci, ktorzy maja jeszcze stare pralki i lodowki sa najbardziej zadowoleni. te nowe modele wszystkie jakies szitowate.. kiedys lodowka starczala na 30 lat (dawida rodzice dopiero w tym roku wywalili lodowke, ktora stala u nich 23 lata, a ktora jeszcze znalezli w szwecji na wystawce!!!!!!!), pralka to samo.. a dzisiaj? 5 lat bez awarii to niebylejaki luksus..

reklama
kurde atol ja mam gabarytowo taka wlasnie...
a tak wlasnie moja mam mnie namawiala zeby wziac wieksza to stwierdzilam ze nie trzeba szit fak
moi rodzice maja w domu wlasnie taka wielka lodowe podwojna i kurcze to jest dobra opcja
np na swieta to i tak sie wsio nie miesci

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry