• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

reklama
hmmm, ja co do pralek candy mam mieszane uczucia, niestety! ostatnio szwagierce poszlo zwarcie jakies w gniazdku i cala pralka sie spalila. znaczy sie bez przesady, ale do tego stopnia uszkodzona, ze nie oplaca sie naprawiac.
a pralka 2,5 letnia :dry:

ale sama kupilam niesprawdzona wloska aristona :dry:

ale o lodowkach indesit duzo dobrego slyszalam i sama sie nad jedna zastanawialam :-)
w koncu kupilam siemensa, bo z lodowek do zabudowy tylko ta miala wszystko, co chcialam (5 polek, dwa pojemniki na jajka, na lod, wygodne do wyciagania szuflady w zamrazarce i przede wszystkim najlepszy stosunek pojemnosci zamrazary - z ktorej niemalze nie korzystamy - do chlodziarki).

Ja zrezygnowalalam z wielkiek zamrazary na dole bo po co mi ona swiniaka calego mrozic nie bede tak wiec na dole dwie szuflady na goze 4 polki jak dla naszej rodzinki styka
A pralka aristona super u mojej mamy od 6 lat chodzi bez zazutow :)

kamilko, ja nie bralam i nie slyszalam nawet o takim czyms.
a co do lodowki, otoz to, po co komu tyle zamrazary??? ale najgorsze, ze my mamy lodowke do zabudowy i z tych na 177 tylko takie robia. bez sensu.

reklama
aenye, kamila - nam np bardzo potrzebna duża zamrażara bo moi rodzice co pół roku robią świniobicie i dostajemy ćwiartkę taiej świni. Mięsa i kości n zupy jest z tego mnóstwo wiec trzeba mrozić.
Poza tym kochamy warzywa i owoce mrożone (zawsze jedna szuflada jest przeznaczona na to właśnie).
Więc jak dla nas duża 3-szufladowa to nawet za mało;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry