• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

reklama
nie, no porazka totalna... chyba bym sie zalamala..
ale mialam to samo, tyle, ze nauczona doswiadczeniem sprawdzilam sobie sama po otrzymaniu puszki. zamiast zielonego i zoltego dostalam morski wlasnie, taki ohydny, jakim maluje sie szalety. na szczescie bez problemu wymienili w castoramie, koles sie walnal w symbolu.

dziewczyny mam pyt czy ktoras wie moze jakie mozna zastosowac ogrzewanie w malym mieszkanu- kawalerce, jesli nie ma gazu???????????
znacie moze jakis fajny sposob ogrzewania np na prad?

A mieszkanie jest w starym budownictwie?
Dla osoby młodej? starszej?
może centralne na węgiel?

Nie polecam tzw. olejaków:no::no::no:
prądu żre jak cholera i wcale nie jest ciepło

Ja tam wiem e ogrzewanie na prd jest cholernie drogie

Kupilismy wczoraj lodowke i pralke nie wiem czemu bo wyszlismy tylko po listwy przypodlogowe :) ale tak wyszlo oczywiscie nie obylo sie bez porazki jak bylismy juz w domu to dostalam sms (szok lekki) prosze sie skontaktowac z tym nuperem euro aga
No nic dzwonie zeby sie dowiedziec o co kamen i co sie okazuje dokumenty zostaly wystawine na nie ten sprzet co trzeba i musze jechac tam znowu ba tylko 1,5 godziny jazdy autobusami na drugi koniec miasta i nawet gnoje znizki nie daja za moja fatyge i przepraszam taz nie ma gnoje jedne
I nadal twierdze ze nad tym naszym nowym M wisi jakas klatwa bo caly czas cos sie dzieje

Aha czy ktos cos wie na temat pralek Candy i lodowek Indesit? Da sie zyc czy gowno sie psuje :)

Kicia ja polecam właśnie prąd i olejowe grzejniki, miałam taki zanim nam podłączyli gaz i było cieplutko (fakt że w jednym pokoju;-)), a rachunki wcale nie tak wielkie. Miałam bardzo fajny olejowy i wyszło mi za 3 miesiące ogrzewania prądem w budynku nieocieplonym, parterowym około 500 zł za tylko ogrzewanie. Moim zdaniem to nie wiele.

Kamila ja mam lodówkę indesit i jest rewelacyjna. Bardzo jestem zadowolona. A poza tym extra wygląda środek i rozwiązanie kostek lodu. Dla mnie prima:-)

reklama
Wymienić okna na plastikowe - mały metraż dogrzeją sąsiedzi ;-)
Na serio - my mielismy zakręcone grzejniki cała zimę i 25 stopni przy mrozach :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry