• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

hehe - no bo tak myśle o tej Ali i tym jej koniu na ścianie. Myślę,że łatwiej będzie właśnie fototapetę z koniem walnąć niż konia namalować....

reklama
dita a co za roznica czy jest moda czy nie, jak sie podoba to rob i tyle:-)

moja Hania tez zrywa wszystkie naklejki, zabawki ozdobione naklejkami sa juz lekko mowiac zuzyte i gole:-p

Dita moda, modą. Najważniejsze ze Tobie to odpowiada. Mnie nigdy nie było na "mode" stac ani nigdy za modą nie nadążalam:-p A mi sie nadal podoba drzewo jakie kiedyś miałam na ścianie i kiedy znów sobie malne;-):-p:-D

moja kumpela malowala ostatnio taki super fresk na suficie u jednych ludzi
typ nowobogaccy, dom pod warszawa, kazde z 5 dzieci mialo swoja lazienke robiona w marmurze hehe
a fresk byl w guscie kiczowatym a aniolki mialy miec buzie dzieci hehehe

Kiedyś taki program był o nowobogackich w Rosji i gość jakiś też miał w domu freski - takie a la Michał Anioł - i twarze domowników wkomponowane, on w Boga of kors ... dobre świry ;-):-D

hehehehehehehehee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Roni, sugar, bomba :-D

kuzwa, kasia, dobrze, ze mi uswiadomilas ten smutny fakt :dry: przeca zerwie wszystko, co przykleje. no chyba, ze mu beda nad glowa latac. a chcialam, by zwierzatka po trawce chodzily :dry:

kuzwaaaaaaaaaaaaaaa
czyli czeka mnie malowanie jednak! :confused:

czarna, a te fototapety tez ogladalam i sa fajoskie, nawet mialam plan na takie autka na niebieskim tle, zeby to zrobic na jedna sciane cala, ale w koncu zrezygnowalam na rzecz wspomnianych naklejek...
heh:dry:a tu kasia rozwiala mi moja latwa wizje :dry: :-D

Kupiłam farby :-) w sklepie mi sie troche zmieniła koncepcja i bedzie troche inaczej :-D
na jednej scianie iała być fajna tapeta za łózkiem ale nie było takiej jak chciała wiec kupiłam farbe oczywiscie w innym koloze niz chciałam wszystko :-D
reszta jak było młody bedzie pomarancza, kuchnia zielone jabłko :cool2:
Terakota kupiona (źle obliczyliśmy i zabraknie :cool: jełopy z nas) ale całe szczescie mozna dokupic bo sa na miejscu jutro to załatwie i juz wszystko bedzie :-)

Z jebali mi kolory w mieszalniku :confused: zmiast kawa z mlekiem mam biała z poświata kakao :wściekła/y:
zamiast zielonego dostałam dwie puszki w jednej zółty w drugiej morski jak zadzwoniłam zapytac powiedzieli zebym sobie pomieszał to wyjdzie zielony :szok: juz ja im zmieszam w poniedziałek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry