• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

reklama
ja mam pralko suszarke i nie jestem zadowolona, strasznie dlugo trzeba suszyc i nigdy nie mam dosuszonego:no:

te w USa sa o niebo lepsze, ale tam sa zazwyczaj oddzielne suszarki to faktycznie super sprawa,

jakbym miala duzo miejsca to bym na pewno kupila oddzielnie pralke i oddzilenie suszarke, razem nie polecam

Kicia - no płot to już nie byle co:-) hohoho! Powodzenia

Patrycja - osobiście uważam, że jak ktoś ma balkon i może powiesić pranie /Boze... jak ja marzę o balkonie/ to pralko-suszarka mija się z celem:no:
jeśli już, to pralka i suszarka osobno:tak:

a no to git. glownie chodzilo mi o to, czy suszy do konca. jak nie, to glupota, bo po co mam tylko troche suszyc... myslalam, ze suche wychodzi.

to git, pralke kupujemy taka:
Ariston AVSF 129 - RTV EURO AGD Lider rynku RTV i AGD w Polsce

tylko w media markcie za 1290. ladna i przede wszystkim bardzo malo zajmuje miejsca na glebokosc (drzwiczki niemal zlicowane z frontem), no i ponoc supertechnologia supersilent. sie sprawdzi. mialam ostatnio whirpooola szosty zmysl jakas zajebista (dwa lata temu zabulilam za nia 1300zl w hurtowni znajomych rodzicow po znajomosci grubej, normalnie za 1800) i nie bylam wcale zadowolona - glosna jak sam sk..syn ;-)

szczegolnie jesienia i zima ten balkon sie super sprawdza, heh, kate ;-)
ja mam i tylko latem i ciepla wiosna daje rade to pranie. a ostatnie, mokre lato u nas - wszystko zasmierdywalo normalnie od wilgoci. mimo, ze mialam loggie.
teraz mamy balkon normalny (wystajacy) i mimo, ze duzy, tez tylko latem sie sprawdzi. chyba, ze - ostatni nasz pomysl ;-) - zamontujemy markize taka zwijana. bo chcialabym fiola na balkon wystawiac na drzemki.
sie zobaczy :-)
ktos gdzies widzial takie markizy?

oo. my też o markizie myślimy. Bo nie mamy balkonu nad naszym balkonem. To jakbyś coś znalazła daj znać... tylko my potrzebujemy tego z 7 metrów na długość i 1,5 szerokość :eek:

reklama
jesli chodzi o pralko suszarke to moi rodzice maja boscha i jesli chodzi o bielizne i jakies tam pierdolki to na moj gust sie sprawdza, wrzucalam na 20 min i spokoj, choc w wiekszosci normalnie suszymy, choc zima nawet podsuszyc warto, ostatnio 3 dni pranie wisialo kolo kaloryfera i jeszcze wilgotne...ja tam polecam, szczegolnie jesli mijsca brak na oddzielna suszarke

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry