• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

reklama
markizy super sprawa
ale niestety drogie diabelstwo
my musimy zamontowac w salonie bo mamy balkon od poludnia i latem jest total ukrop
i jakos z niemca to musimy machnac bo niby zabytkowa kamienica itepe
i jeszcze elewacje nam wyremontowali
ale latem mozna sie upiec

o, dzieki, kamilko, za link :-)
my z markiza pokombinujemy na wiosne, na razie nie mamy kafelek na balkonie :baffled: bo kazalismy je zdjac i sie potem pogoda zepsula.

a teraz moje pomysly na pokoj dziecinny. najpierw chcialam wlasnorecznie malowac np. drzewo (ale tak graficznie, tylko prostokat + kolko), zwierzatka, chmurki itepe. ale wiem, jak to jest z moim chciejstwem, pewnie raz cos namaluje i nie skoncze, i tak juz zostanie. poza tym chce szybko juz tam mieszkac.
i znalazlam na necie superanckie zestawy naklejek na sciane i na meble :-) looknijcie :-)
wklejam kilka propozycji, ale sama nie wiem jeszcze, jaka bede miec wizje - czy zwierzatka, czy kosmiki, czy rybki.. na razie zwierzatka i ulica sezamkowa na 1szym miejscu :-)
Naklejki na sciane ELMO ULICA SEZAMKOWA JUMBO w PL (280646240) - Aukcje internetowe Allegro

WŁOSKIE naklejki ŚCIENNE,NA SZYBY I MEBLE (279965140) - Aukcje internetowe Allegro

Grafiki Naklejki Samoprzylepne FIDOO - Kółka (281515151) - Aukcje internetowe Allegro

Kubuś Puchatek Disney'a 63 naklejki na ścianę (282700986) - Aukcje internetowe Allegro

Czerwony Kapturek poleca- naklejki Dżungla Safari (279858095) - Aukcje internetowe Allegro

Grafiki Naklejki Samoprzylepne FIDOO - Zwierzaki (281517804) - Aukcje internetowe Allegro

a tu cos dla Alki Ditkowej (cos pamietam, ze koniki lubi??)
KONIE NAKLEJKI Z U.S.A (281469550) - Aukcje internetowe Allegro

Co do naklejek, to mój do perfekcji opanował zrywanie tapet w zeszłym mieszkaniu, więc nie ma opcji. Ale wyglądają bajkowo :-)
Ja będę na pewno malować, sama sobie szablon druknę. :tak:

mi się bardzo fototapety podobają. Bardzo. Pamiętam że kiedyś była na nie moda, potem już nie, a mnie było szkoda... Nie wiem, czy teraz juz wrócila ta moda, czy jeszcze nie....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry