• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

reklama
szafa mega wielka, ale wszystko mozna w niej upchnąć. Darek oczywiście już wymyślił że on swoich kartonów to nie rozpakuje, bo przecież szafa śmierdzi bo nowa i się musi wyśmierdzieć, bo zapchana to się nie wyśmierdzi :baffled:
Faceci... :dry:

Ja się muszę zabrać za malowanie kiedyś... jak rozpakuję akryle z któregoś nie wiadomo którego kartonu. Ciekawa jestem Roni jak wyjdą kwiatki :-) Na pewno super :-)

spoko, wkleje wkleje, jak juz przestanie nie wygladac. znaczy sie we cwartek wicurem najsybciej ;-)
wtedy juz kuchnia bedzie i bedzie gites.

a jaka to mega szafa??? szukam takowej i na razie wymsyslilam paxa z ikei? bo mozna fajnie wnetrze zaprojektowac.

Hopen narożna z Ikei - ja szukałam narożnej i ta jest mega pojemna i cały pokój zostaje pusty :-) No... pustszy niż jak wwalisz zabudowę na całą ścianę. ;-)
Roni - skręciliśmy w 2 godziny dzięki trochu waszym wskazówkom nt mylących dziurek do niczego w jednej z desek :-D Za to musieliśmy rozkręcić trochę łóżko bo się dwa meble naraz nie mieścily :-D Teraz już si.

kamila, trzymam kciuki :-)

WAZNE! co myslicie o pralko - suszarkach? suszylabym tylko bielizne, skarpety itp + dzieciece ciuszki, bo tego nie trzeba prasowac i moze sie gniesc do woli, a z tym najwiecej pieprzenia, bo male. u nas zawsze wojna, kto ma rozwieszac (codzienna wojna niemal).
wiec mam ochote, ale rozmiarowo to tylko jedna, firmy LG. i nie wiem, czy jest o czym myslec w ogole.
???????????????????????????????????????????????

HELP!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry