• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

Dita stare budownictwo :-D ale czemu teraz sie zwaliło a nie 5 lat temu komus innemu :szok: dobrze ze to w trakcie remontu a nie nam na głowy (dziura akurat tam gdzie lózko bedzie stało) :confused:
Nigdy wiecej starych cegieł jestem coraz blizza sprzedania tego gówna i kupienia czegoś nowego bo tam cały czas cos sie pieprzy i dlatego juz prawie wszystko nowe wymienione kaszmar
A takiego pana złota raczke tez bym chciała :-)

reklama
Wklejam mieszkanko - ostrzegam że bałagan i pozostałości z epoki Gierka rulezzz
(kiedyś za 2 lata jak się mebli dorobimy to będzie ładniej)
kuchnia:
foto20019wz4.jpg

salun:
foto20020pz9.jpg

foto20021nc5.jpg

dobytek (schowek na szczotki):
foto20022lk7.jpg

łazienka 1:
foto20023as0.jpg

Piotrusiowy pokój docelowy:
foto20024te9.jpg

ech,no i jestem chora:rolleyes2::biggrin2: Na takie mieszkanko jestem chora....;-)
Bardzo ciepłe kolory. O wiele bardziej takie mi sie podoba niż te modne teraz zimne biało-szklano-metalowe.
Super:tak: A w oknie Piotrusia to co jest:confused:

No no Roni, już będąc u was doszliśmy że mamy ten sam gust ;-)

Dzięki dziewczyny za komplementa :-) W oknie piotrusia jest bok wieżowca, w sumie to fajnie że nikt nam w okna nie zagląda. Generalnie forsuję opcję w salonie braku rolet, ale Darek ma jakiś lęk przestrzeni :-D

Bardzo pięknie:tak:
ja też lubię taki ciepłe kolorki
i nawet łazienka mi się podoba, mimo, że kolor beżowy i brązowy dla mnie nie istnieją;-)

A je chcę mieć DOMEK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasiu super :tak::tak::tak: wszystko mi sie podoba :-)
Szkoda ze ja nie moge sobie takich intensywnych kolorków walnac u siebie :-( brak przestrzeni (przeprowadzam sie z 170mk na 40 mk:szok:) i te kolory chyba by mnie zgniotły

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry