• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

Ok, dzięks Sugar...
Dla nas jak testowaliśmy był za miękki (ale z nas grubasy) :szok::szok::szok: Chyba że to nie był ten w Ikea...
Generalnie tylko lateksy były jakieś w miarę twarde... :sorry2::errr::unsure::hmm:

A nie kruszy ci się ten kokos? W ogóle jak się sprawuje?

reklama
bo jest kilka rodzajow tego sultana
ale zawsze mozna zamowic np kokosowo gryczany albo sam kokos ( najtwardszy jaki mialam okazje przetestowac) w waw i w ldz sa takie super sklepy z materacami pt SELENE

Nie no sam kokos to chyba aż tak źle nie będzie :-D:-D:-D:-D
Generalnie na razie mam typ - sprężyna plus pianka twarda, sprężyna plus lateks, lateks, sprężyna plus kokos, lateks plus kokos. Najlepiej nam się wylegiwało na Ikea lateksie. Bo na razie tylko tam byliśmy...
Ogólnie najtaniej wychodzi MKFoam jeśli chodzi o ceny, Seleny dość drogie są te materace. Ale też pewnie zahaczymy. Clue jest wyleżeć w sklepie i kupić w necie ;-)

Czy może ktoś chciałby kupić w promocyjnej cenie wykładzinę 3x3,7 m
w ulice i samochodziki?
Po kupieniu okazało się, że mamy 3,2 na 3,7 ... coś mi się ubzdurało 2,96
Teraz jestem w posiadaniu niepotrzebnej wykładziny :confused2:

A z testowanych materaców na razie nam podpasował MKFoam - Estrella Alergic :-)
To jest sprężyny kieszeniowe plus pianka T35 3cm. Dla mnie dużo fajniejszy niż te kokosowe jakoś tak... Mimo że te kokosowe wydają się twardsze. Ale na tym jakoś się lepiej wyleguje :-)

kasia, ja sie zastanowie, ale raczej nie, bo juz wybralam wykladzine dla malego..
a co do materaca, my mamy jakis z jyska, mama D. nam kupila na prezent na nowe (juz stare ;-) ) mieszkanie. troche drogi byl, ale nie pamietam, z czego. mozna gdzies to na materacu sprawdzic? to sprawdze w srode i ci powiem :-)

a w ogole to juz dawno zauwazylam twoje sliczne suwaczki i mialam juz kilka razy pytac, gdzie je robisz???

Kasia_z - moja Alka marzy o takiej wykładzinie. Będzie miała panele , pokój ma 15m2, mają być panele, ale na to tez dywan lub wykładzina (z obszytymi brzegami - czyt jak dywan).
hehe - to za ile opylicie? ;-)
Nie mówię że owszem, aczkolwiek Alka takową che a my takową kiedyś kupimy;-)

my mamy materac jakis sprezynowy z kieszeniami tak jak pisals, kupiony w sklepie meblowym eko meble czy jakos tak

dobrze sie spi, twardy, ok

ile kosztowal nie pamietam tak to dawno bylo

chyba dosztukujemy ta wykladzine - dokupimy pol metra czterometrowej (ten sam wzor jest) i jakos sie upcha pod szafy... i tak po paru latach chcemy jak podrosnie demon zmienic na jakis dywan bo pewnie bedzie upaciana na maksa.

teraz chyba zmienimy pokoje - piotrus bedzie mial zielony, bo nam sie w naszym przez to ze jest wielkie okno - nie miesci szafa bo nie mamy 1,2 sciany w roku, a w drugim pokoju jest.
Znowu bedziemy miec żółty pokój, coś mnie prześladuje :eek:

A suwaczki z suwaczek.pl - mozna swoja grafike wrzucic na tło :tak::-)

reklama
Dziewczyny może wy pomożecie? Mieszkamy na parterze. W jednym miejscu mieszkania, przy komputerze ciągle stoi woda. Mąż uważa, że coś jest rozlane i nie wierzy, że ta woda sama skądś się bierze, bo by panele poszły do góry. Jednak tak jest. Powycieram a na drugi dzień znowu woda, nie jest do duża ilość, ale jest. Było tak od kąd pamiętam, tylko mąż nie chce wierzyć. Jestem pewna, że nikt nic tam nie rozlewa. Czy ktoś miał podobnie? Co to może byc?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry