• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

No to jadę:
Widok z salonu:
foto20001ao5.jpg

foto20002df0.jpg

Bliżej:
foto20008py9.jpg

I jeszcze bliżej (stocznia albo port?):
foto20007wa0.jpg

I z sypialni:
foto20014my4.jpg

foto20019sq9.jpg

Przydomowy plac zabaw:
foto20025sj4.jpg

reklama
kasiu - super:tak::tak::tak:
Widoki (prawie;-)) jak u aenye, a w środku super.
Parkiet nie widać, że zwalony;-) - super.
A blat bardzo ładny.
No i te tetris;-):-D

kasiu kurtynka chyba w obi kupiona, palak taki teleskopowy tez, tanie raczej to bylo

he he artystyczny nielad:-p

widoki fajne, a jaka to dzielnica Gdanska?

faktycznie na zdjeciach nie widac ze parkiet skopany

fajne kolory scian, my tez w kazdym pokoju inny kolor:-D

uwielbiam takie nowe mieszkanka

Suchanino - czyli między Siedlcami a Moreną - to jest blisko do centrum, z buta 15 min na Starówkę. Też było widać, ale nam blok wybudowali z lewej i już nie widać.
Widoki lepsze bez mgły, bo widać naprawdę na kilkanaście km jakoś na moje oko. Musze kiedyś z mapą wybadać co w szczegółach. ;-)

A już zaczęliśmy zagracać - na razie kupiliśmy ramę łóżka 0 180x200 cm YEAH!!! (na materac pewnie ze dwa miechy będziemy teraz pracować... na razie możemy spać na karimatach z widokiem na ramę hehe). I kupiliśmy młodemu stolik i dwa mikrokrzesełka. Jutro skręcanko. I dzień w new mieszkanko.

Lakier do parkietu fajny - tylko jedna zdechła mucha była, i już wcale nie śmierdzi nic a nic. Także początek grudnia przeprowadzka JUPI :-)

super:-D

moje marzenie mieszkac w 3city:-)

nawet sie nie obejrzysz jak bedziecie mieli mase sprzetow i coraz mniej miejsca:-p

my tezmamy lozko 180 na 200 albo 160na 200 juz nie wiem, jutro T zapytam, meble bydgoskie czy jakies tam

z wygladu super, tzn jak ktos lubi stare meble i na stare robione (moi:-D), ale lozko skrzypi potwornie:no:

teraz bym chyba drewnianego nie kupila

Heh, zawsze się mądrym po fakcie ;)
My teraz mamy 120 cm - więc 180 będzie super :D trzyosobowe normalnie ;)
Wierzę, że zaraz będize zero miejsca, ale meble to już mam wszystkie obmyślone, więc tylko kupować (co pewnie ze dwa lata zajmie).

A moje marzenie mieszkać w Krakowie, eeeech... chyba dlatego,że 8 lat temu młodzi, głupi i lokalnie patrioci nie skorzystaliśmy z tej szansy, która mieliśmy.....:-(:-(:-(:-(

kasia - hehe, ja też nie mogę się mojego łóżeczka 180 na 200 doczekać, musimy sypialnię wykończyć. na razie śpimy na kanapie i kurde co rano na udach każdą cholerną sprężynę czuję:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

atol - naprawdę artystyczny nieład:tak:
Jak ja sprzątam dokładnie (co się zdarza 2 razy w roku na święta;-)) to nawet te cholerne magnesy na lodówce murza być w idealnym rządku a jak Alka tego nie zrobi - lądują w koszu;-) No ja tak mam dziwnie - jak mam syf to mam syf. ale jak już sprzątam to na błysk;-)

u nas na razie bz

atol, super lazieneczka :-) i swietna kotara!!! widac, ze mama z bb gangu ;-)

kasia - ekstrasne widoki!!! lubie mieszkac tak wysoko :-) suuuperrrrrrr miec wszystko na oku!!! i nikt ci w okno nie zajrzy :-D mozna na golasa latac ;-) hehehehe
kiedys (zanim kupilismy to stare m) mielismy juz niemalze dogadana sprawe z mieszkaniem na 11 pietrze, w samym scislym komunikacyjnym centrum gdyni, na morskiej przy estakadzie - szarosc i halas na maksa - ale widoki tak zaje.biste, ze zakochalismy sie z miejsca.. a jeszcze okna byly meeega wielkie, zaczynaly sie na wysokosci nieco ponad kolanem :szok: po prostu magiczne mieszkanie
ale zrezygnowalismy, i dobrze, bo dowiedzielismy sie, ze maja w koncu ruszac ta estakade - i ruszyli ;-) wiec halas podwojny :-)
ale urok mialo niesamowity!!!

i blat fajoski, i parkietos!!! sliczny kolorek :-) i lubie takie klepki. u nas mezul sie uparl na egzotyczne, zamiast klasyki, heh ;-)

reklama
Atol fajna zaslonka i kuchnia taka swojska.
Kasia mieszkanie extra.parkiet ja tam nie widze niczego spierniczonego.jest calkiem ok.
blat superowy.
w ogole macie fajne chatki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry