• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

Zasłonka @ pod prysznicem fajna :tak::tak:
Kasiu jaki macie kolor podłogi? Bardzo mi sie podaba :tak: wogóle mieszkanko i te widoki super :-)
Kate czekam za fote twojego zlewu :tak::tak::-)
U nas juz prawie wszystko pogipsowane jutro kończą jeszcze kuchnie przecierać moi panowie i przyjdzie czas na sprzatanie i połozenie tarakoty w kuchni gruntowanie scian i malowanie :cool2:

reklama
Kolor bukowy - znaczy się jest to parkiet bukowy, lakier półmat wodny (superowy nieśmierdzący Hydroparkiet S - i nawet się nie rysuje, dziś jeździliśmy po nim dechami od łóżka, a młody rzucał w niego półkilową zabawką).:-)

dzizas, my nadal bezblatowi.
i parapetow nie mamy.
a chcemy kamienne. i maja byc do soboty :-D

beka, nawet mamy plan do torunia sie bujnac do fabryki tych blatow :-D
nie mam sil na remont juz ;-) ale wsio sie uklada, ekipa super, robota im idzie fajnie :-D
juz mamy zrobione poprawki w elektryce, sufit w lazience podwieszony, zmniejszone drzwi, stare drzwi wywalone i otwory obrobione, to samo parapety :-) i robia poprawki na scianach tez. a zaczeli w poniedzialek po poludniu :-D w porownaniu ze stara ekipa to marzenie normalnie, nie musze tlumaczyc, jak cepom, facet (szef) chwyta w lot i caly czas z nimi robi, wiec jest po mojemu ;-)
no ale kupa rzeczy do kupowania, decydowania, rysowania, kombinowania... dramat...
serioza, mam dosc :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry