• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

no widzisz, Ditka, a u mnie w zamrazarce na stale tylko jakas wodka sie mrozi od wesela jeszcze :-D i lod do ewnetualnych drinkow, ktorych nikt nie pije :-D
a no i porzeczki czerwone i biale mrozone, tez do drinkow. i pierogi ruskie czasem. generalnie mialam teraz mala i nie zauwazylabym pewnie, gdybym nie miala zamrazarki wcale. za to lodowka zawsze peka nam w szwach. dlatego uwazam, ze to JAWNA DYSKRYMINACJA! powinni robic tez male zamrazary :wściekła/y:

reklama
My mamy 3 szufladowa, jak byśmy mieli 5 szuflad zamrażary to by stykło, tak jest dużo za mało. :tak::-D Mamy lody, mięcho, owoce, warzywa, pierogi :)

ja mam raty z ikei
jesli wplacasz 30% sumy nie potrzebujesz zadnych zaswiadczen z pracy i te pe
a jak wsio na raty to zaswiadczenie

generalnie mozna rozlozyc sobie od 4 do chyba 36 rat ale jak wiadomo im wiecej rat tym wiekszy procent dla banku
ale oczywiscie mozna wczesniej splacic wszystko i wtedy rozliczaja odsetki do faktycznego czasu

Kupilismy kuchnie (na raty):-) i wydalismy cala kase jaka mielismy na duperele :cool2: normalnie szok ale małego pokiok bedzie super :-) no i nasz tez nie bede skromna :cool2:
Oblozylismy sie kredytami i ratami ze o ja p ierdole dobrze ze do pracy wracam bo chyba bysmy piach jadli :-D

Mam nadzieje ze moja chociaz na poczatku sie sprawdzi ta candy :confused: bo dalismy za nia ponad 1,5 tysiaka wychodzac z załozenia ze drozsza to moze troche lepsza niz te po 9 stów ale i tak teraz sprzed agd to na 5 lat robia i do wymiany bo nie opłaca sie naprawiac poza gwarancja

nie wiem jak dzisiejsze candy, bo jak jak sie urodzilam to moi rodzice kupili wlasnie candy i dziala do dzis:-D

teraz jest w Orlowie wiec uzuwamy jej tylko w lecie, ale mimo wszystko ponad 30 lat!

moj brat tez ma candy i nie narzeka, mysle ze to moze kwestia modelu?

teściów 9 letnia, ponad 2 tys kosztowala, w ogole nie pierze, niszczy rzeczy, nie pobiera proszku ani plynu. Nasza 6 letnia, 1,5 tys (teraz generalnie stanialy, wiec za tyle samo sa lepsze na pewno) - nie pierze, podniszcza tylko, naprawialismy 3 razy, nie pobierala proszku, plynu, rozpieprzyl sie termostat dwa razy.

Ale moze teraz lepsze robia, bo nigdy nie wiadomo, np. samochody 10 lat temu zupelnie inne niz teraz :tak::-)

ja mysle, ze trzeba miec szczescie do rzeczy i juz. mysmy zainwestowali w pralke whirpool, niby taka zajebista, droga bardzo, a w ogole nie bylam zadowolona. mam podejrzenia, ze w ogole nie pobierala goracej wody i prala w zimnej :-D bo nigdy nie spierala plam, a biale ciuchy, jak pralam z wybielaczem nawet, i tak szarzaly :baffled: ale jakos nie sprawdzilam nigdy, olalam sprawe. i byla straaaaaaasznie glosna.
zobaczymy, jak ten ariston sie sprawdzi teraz.

ale z lodowki siemens jestem muczo zadowolona, chodzi tak cichutko, ze nic a nic nie slychac :szok:

kamila, gratuluje zakupow :-D my jutro jedziemy do ikei, po regal, szafe i lozko. i po jakies rzeczy do garderoby, i moze cos dla mlodego.. wyprzedaze sie zaczely, nie? :-D

reklama
No ja tez bym na te wyprzedaze pojechała :-) bo dupa ze mnie i zapomnieliśmy kupis paneli szklanych na sciane do kuchni i nie wiem kiedy teraz bede mogła jechać fak bo samochodu nie mamy teraz skad wytrzasnac :wściekła/y: jak mozna zapomniec o takiej rezczy :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry