• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

mamy juz pieknie wymalowane całe mieszkanko nawet mi sie podoba :-) fiolet w salono- sypialni wyszedł piekny, zielone jabłuszko w kuchni do zjedzenia :-D słowem udały nam sie kolorki po przejściach, jutro bedzie podloga :tak:
No i od 7 sie chyba bedziemy tam znosić :-)

reklama
dobra, jak pojade tam dzis, to cos pstrykne, jutro moze wrzuce :-) hehe

kasia, napisz, jakie mebelki macie dla Piterka!! bo nie wiem, co kupic!!
jakos nie widzi mi sie zbytnio ta szafa niebieska mammut z ikei, jak byly dwudrzwiowe kiedys byly cudne, ta pojedyncza srednio mi sie widzi... ale czegos w ten desen (kolorki i dizajn) szukam.. ale nie znajde w normalnej cenie, bo ceny takich mebli np na allegro zabijaja...

no wlasnie napisalam ci na glownym o mebelkach z ikei :-)

a nie ma juz tej duzej szafy w sprzedazy??
ikea ma fajnie ze mozna skompletowac wszystko szafa, lozko, komoda, stolik, krzeselka, poleczki... tak idealnie to ciezko cos dopasowac!!

pojedynczy slupek szafki - 1400
komoda 4 szuflady - 1090

wlasnie zadzwonilam :-D

ogolnie porazken
dzis pochodze jeszcze po sklepiszczach w matarni i moze dejva do voxa zaciagne
hehhhh

roni, jak to dwupietrowe?? jak Jasiek bedzie tam spal? rozumiem, ze nie u gory, ale nawet na dolnym - nie za wczesnie z deka? ja mam leki ;-) ostatnio mi dziecko wypadlo z turystycznego ;-) bo kuzynka niepostrzezenie odpiela zamek, a ja go po ciemku wkladalam do wyrka i nie zauwazylam. heh :-D bylo krzyku co niemiara, jak wypadl :rolleyes:

reklama
My mamy z BRW komody i półki zadne tam dzieciowe nie bede zminiac co chwila :-) reszte zrobi po dzieciowemu, stolik i krzesełko mamuta juz zakupione :-D ostatnio chyba chodliwy towar ;-)
tez planujemy z czasem pietrowe ale taki tylko ze góra a na dole mozna kanape wstawic albo biurko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry