• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

czarna już od jakiegoś dłużeszego czasu mamy działke
i chcemy sie pobudowac
miałam dwa wymarzone projekty domów ale cena dachu mnie powaliła
sporo aspektów wizualnych zmienie
ale ogólnie chodziło o układ mieszkań taki jaki mi sie podoba taki mam
no i tak po długich negocjacjach mamy taki plan

Projekty dom

reklama
Sara sliczny domek :tak::tak:

Mam pytanie co do internetu :confused: nie chcemy miec telefonu stacjonarnego ale chcemy intarnet gdzie jak to mozna zrobic? cos ktos poleca?? tpsa odpada zdziercy sa jak sie nie bierze ich abonamentu za telefon

Sa_raa właśnie czekałam na twoją odp i sobie przeglądałam i ten mi się strasznie spodobał:-D:-D To teraz nic innego jak życzyć szybkiej realizacji:tak:

My z m też ostatnio rozmawialiśmy o domku i może, może za kilka lat. Ale ja powiedziałam że będę wode pić i suchy chleb jeść a domek bedę miała:-D

Ale lipa :wściekła/y::wściekła/y: własnie dzwoniłam do swojej administtracji z nadzieja ze mam nadpłate na koncie i nie bede musiala czynszu płacic za ten miesiac bo wode rozliczali a tu sie okazuje ze 5 stów w plecy jestem bo od 3 miechow nie maja wpłat :szok::szok: ale były wysyłane fak :baffled: chyba do banku zadzwonic musze

My mamy neta przez kablowkę i jest git:tak:

Kulka - oszczędzasz wodę, prąd dużo nie żre, serio. Poza tym rękoma nie umyjesz w tem. pow. 50 stopni. Ja mam wszystko na prąd i z rachunków 300zł/2 mies zeszliśmy do 250zł/2 mies. średnio of kors, bo w lato mniej, w zimę więcej:-D

Sa_raa - domek ładny:tak: myślę o podobnym, ale ja muszę mieć więcej pokoi:) i garaż na dwa samochody:)
no i marzy mi się piwnica...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry