U mnie z kolei kwestia jest taka, że z małą Martyną i Bartkiem nie dam rady zrobić zakupów, a sklep mam na przeciwko bloku. Mieszkam na drugim piętrze bez windy, a wózek w garażu. Dlatego zdecydowałam się nanosidełko. Dzisiaj włożyłam do niego na chwilę synka, ale za specjalnie zadowolony nie był ;-) Do wiosny jeszcze trochę czasu, chyba że nagła sytuacja się przytrafi, to będę używać wcześniej.
reklama
kasia tez w takich przypadkach chce uzywacU mnie z kolei kwestia jest taka, że z małą Martyną i Bartkiem nie dam rady zrobić zakupów, a sklep mam na przeciwko bloku. Mieszkam na drugim piętrze bez windy, a wózek w garażu. Dlatego zdecydowałam się nanosidełko. Dzisiaj włożyłam do niego na chwilę synka, ale za specjalnie zadowolony nie był ;-) Do wiosny jeszcze trochę czasu, chyba że nagła sytuacja się przytrafi, to będę używać wcześniej.

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
KATE i jak wyprobowalas nosidelko ???????
Ja chcialam wlasnie tez w domu uzywac nosidelko Jak oliwie czasem usypiam na rekach jak ma gorszy dzien Oczywiscie w plenerze to sie najbardziej przyda :-)
Wogole U mnie jest czesto jak u Czarnej tylko raczki i raczki
Ja chcialam wlasnie tez w domu uzywac nosidelko Jak oliwie czasem usypiam na rekach jak ma gorszy dzien Oczywiscie w plenerze to sie najbardziej przyda :-)
Wogole U mnie jest czesto jak u Czarnej tylko raczki i raczki
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Wiecie co nazbieralam troche kasy tzn moj szef mi bardzo pomogl i znajomi 
I postanowilam kupic to Tzn juz to kupilam
NAJLEPSZY PREZENT NA ŚWIĘTA NOWE APARATY F-VAT ! (526062589) - Aukcje internetowe Allegro
Pierwszy raz kupilam cos na allegro I mam nadzieje ze nie pozaluje.
Pisze ze musze im wysac emaila z potwierdzeniem zakupu ale pisze i pisze ale ie da sie go do nich wyslac nie wiem co jest grane :-(
A aparat bardzo mi sie przyda.Bede miala z czego cykac niuni zdjecia Bo mam tylko w telefonie aparat a to nie to samo
I jeszcze planuje cos niuni kupic za ta kase Myslalam o nosidelku Chyba ze macie jakies inne propozycje na zakup dla Niuni
Z kasy za chrzest planuje kupic to :
LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 NOWY! (521725583) - Aukcje internetowe Allegro
lub to:
NOWY LITTLE TIKES 160F MUZYCZNY OCEAN 2009 + BONUS (521725876) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko nie wiem na co sie zdecydowac

I postanowilam kupic to Tzn juz to kupilam

NAJLEPSZY PREZENT NA ŚWIĘTA NOWE APARATY F-VAT ! (526062589) - Aukcje internetowe Allegro
Pierwszy raz kupilam cos na allegro I mam nadzieje ze nie pozaluje.
Pisze ze musze im wysac emaila z potwierdzeniem zakupu ale pisze i pisze ale ie da sie go do nich wyslac nie wiem co jest grane :-(
A aparat bardzo mi sie przyda.Bede miala z czego cykac niuni zdjecia Bo mam tylko w telefonie aparat a to nie to samo

I jeszcze planuje cos niuni kupic za ta kase Myslalam o nosidelku Chyba ze macie jakies inne propozycje na zakup dla Niuni
Z kasy za chrzest planuje kupic to :
LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 NOWY! (521725583) - Aukcje internetowe Allegro
lub to:
NOWY LITTLE TIKES 160F MUZYCZNY OCEAN 2009 + BONUS (521725876) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko nie wiem na co sie zdecydowac

Ja jak juz pisałam będę głównie do noszenia po schodach używać nosidełka :-)
Kiedyś też myslałam o chuście, ale ona, z racji na dłuższy czas wiązania, jest raczej na spacery a nie smiganie z góry na dół. tak to zycie weryfikuje wczesniejsze założenia
Pamiętam jak jeszcze przed Maćkiem miałam plany: zero smoczka, bez butli, chusta, edukacyjne zabawy itp, itd
he, he, he 
Co do mojego modelu, to tyłem do siebie można nosić od 4 mies. No i ważne jest też to, ze cała przednia część jest odpinana, co ułatwia wsadzenie dziecka. Po prostu bierze się go na rączki i nosidełkiem przytula do siebie (nie ma w nim nic pomiędzy rodzicem a dzieckiem). Fajne jest też to, ze młody właściwie leży na mnie, a nosidełko go tylko przytrzymuje, a nie wisi w nim. Wydaje mi się, ze to ma znaczenie w przypadku jego kręgosłupa. No i firma jest szwedzka, a oni mają fioła na punkcie bezpieczeństwa dzieci, więc nie martwie się, ze mi sie cos poodczepia i Maciek wypadnie
Poza tym akurat to co ja mam jest w całosci bawełniane, więc jezeli już się gdzieś wybierzemy z nosidełkiem na spacer to w cieplejsze dni młody nam sie w nim nie zaparzy.
Kiedyś też myslałam o chuście, ale ona, z racji na dłuższy czas wiązania, jest raczej na spacery a nie smiganie z góry na dół. tak to zycie weryfikuje wczesniejsze założenia

Co do mojego modelu, to tyłem do siebie można nosić od 4 mies. No i ważne jest też to, ze cała przednia część jest odpinana, co ułatwia wsadzenie dziecka. Po prostu bierze się go na rączki i nosidełkiem przytula do siebie (nie ma w nim nic pomiędzy rodzicem a dzieckiem). Fajne jest też to, ze młody właściwie leży na mnie, a nosidełko go tylko przytrzymuje, a nie wisi w nim. Wydaje mi się, ze to ma znaczenie w przypadku jego kręgosłupa. No i firma jest szwedzka, a oni mają fioła na punkcie bezpieczeństwa dzieci, więc nie martwie się, ze mi sie cos poodczepia i Maciek wypadnie

J
justyneczka
Gość
nie wiedziałam że dior czy burberry sygnuje także smoczki
Baby DESIGNER Pink Dummy in Case & Giftbox BNWT Genuine on eBay, also, Dummies, Pacifiers Soothers, Baby Feeding, Baby (end time 19-Jan-09 15:51:25 GMT)
New BURBERRY baby girl/boy dummy pacifier soother clip on eBay, also, Dummies, Pacifiers Soothers, Baby Feeding, Baby (end time 14-Feb-09 23:14:10 GMT)
dzisiaj przyszedł dla Liliany rampersik z Disney osiołek ;P fajowy
a do Laury jeansówka też fajna ale śmierdzaiała fajkami okurutnie ;/ ale już wyprana i suszy sie.

Baby DESIGNER Pink Dummy in Case & Giftbox BNWT Genuine on eBay, also, Dummies, Pacifiers Soothers, Baby Feeding, Baby (end time 19-Jan-09 15:51:25 GMT)
New BURBERRY baby girl/boy dummy pacifier soother clip on eBay, also, Dummies, Pacifiers Soothers, Baby Feeding, Baby (end time 14-Feb-09 23:14:10 GMT)
dzisiaj przyszedł dla Liliany rampersik z Disney osiołek ;P fajowy
a do Laury jeansówka też fajna ale śmierdzaiała fajkami okurutnie ;/ ale już wyprana i suszy sie.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
J
justyneczka
Gość
NA ZDJĘCIOWYM WRZUCIŁAM 

Podziel się: