• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Ja mala przebieram i w nocy i ma duzo siskow Nie wiem moze przez jedna ta wielka nerke oliwia tak duzo sika Bo serio ma zawsze nasiurane bardzo i czesto musze jej zmieniac .

Moja nie bardzo chce te smoczki ortodoncyjne co jej dzis kupilam ale bede ja meczyla bo nie po to wydalam tyle kasy aby ona mi tego nie chciala heheh.
Ja tez mam ochote jej dzienni cos kupowac :-) tylko kasy brak :-(

reklama
Ja mala przebieram i w nocy i ma duzo siskow Nie wiem moze przez jedna ta wielka nerke oliwia tak duzo sika Bo serio ma zawsze nasiurane bardzo i czesto musze jej zmieniac .

Moja nie bardzo chce te smoczki ortodoncyjne co jej dzis kupilam ale bede ja meczyla bo nie po to wydalam tyle kasy aby ona mi tego nie chciala heheh.
Ja tez mam ochote jej dzienni cos kupowac :-) tylko kasy brak :-(

To bardzo dobrze, że dużo siusia!!! :-D
A te smoczki, to jakieś specjalne? Z jakiegoś konkretnego powodu?

MALENA nie bez wiekszego powodu te smoczki Poprostu chcialam aby jest Oliwia musi miec juz smoczke to niech ma taki co wyrzadza mniejsze zlo Bo pewnie slyszalas ze smoczki powoduja wade zgryzu ??? Poprostu chcialam aby Niunia nauczyla sie takie smoczki ciagnac Ale nie wiem czy sie nauczy Bede jej dawala moze pokapuje :-)
ASIU ja wlasnie tez chcialam kupic ten balonik smoczek :-)
Jak mala nie da rady z tymi nowymi to kupie ten balonik :-)

My używamy drugiego opakowania pieluch "3". Co do ilości to nie wiem, 5 w ciągu dnia, w nocy raczej sucho...

Może będziemy sobie dawać znac na tym wątku, gdzie w danej chwili są pieluchy w PROMOCJI??? Zawsze można zaoszczędzić...

My zaczęliśmy pieluchy 3 pół opakowania temu.

W nocy raczej nie przebieram chyba że wyczuję kupkę a przebieram dopiera ok 6 i nie ma tam zbyt dużo siku.
A w ciągu dnia pieluchy są bardziej mokre i przebieramy tak co 4,5 godz. Chyba że śpi dłużej to czakam aż wstanie i nie budzę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry