• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

no tak... sorki przecież niektóre z waszych dzieciaczków ma już ponad 7kg.
ajj jak ten czas szybko leci ;-) niedawno takie małe a teraz już 7kg.:-D
moja ważona będzie jutro ale ma chyba niecałe 6kg.

reklama
my tez jeszcze na 3 ale ciasne juz niestety i zaczniemy 4 jak tylko skonczymy zapasy 3 w domu.wczoraj testowalam czworke i bylo ok czyli kolo 7 kg musi miec.
a u mnie ok 7 na dobe zchodzi bo paczka 52 szt na tydzien wystarcza

Ja tam też zawsze wolę większe pampki ...ale zostało mi jeszcze 1,5 paki happy 3.

Może głupie pytanie...odbija sie dziecko po obiadku tez?? Nie pamietam a kiedys karmiłam moją siostrzenice.

My mamy takie nosidełko CYBEX ale Kuba go nie lubi, wrzeszczy jak je tylko zobaczy. :wściekła/y:A nie wiecie czemu wycofali ze sprzedaży smoczki tommee tippee, takie 0-6 mca, imitujące sutek kobiety? Nigdzie nie mogę ich dostać, nawet na allegro nie ma:-( A Kuba nie chce innego, a w zapasie mam tylko dwa jeszcze....

Ja też coś tak ok 7. W nocy nie zmieniam chyba ze kupkę szczeli.

Macie tez tak, że jak jesteście w sklepie to Was korci żeby cos kupić dla Maluszka??

reklama
Ja też coś tak ok 7. W nocy nie zmieniam chyba ze kupkę szczeli.

Macie tez tak, że jak jesteście w sklepie to Was korci żeby cos kupić dla Maluszka??

U mnie też tak jakoś wychodzi. Mniej więcej co trzy godziny karmienie i zmiana pieluchy. W nocy różnie.

Ja to jak jesteśmy w markecie, to lecę na dziecięcy i pierdoły z promocji oglądam. Albo body za 5 zł albo coś innego :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry