• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

My używamy drugiego opakowania pieluch "3". Co do ilości to nie wiem, 5 w ciągu dnia, w nocy raczej sucho...

Może będziemy sobie dawać znac na tym wątku, gdzie w danej chwili są pieluchy w PROMOCJI??? Zawsze można zaoszczędzić...

z tymi promocjami to dobry pomysł ;-)
a jeśli o smoczki TT chodzi to ja widziałam w pile w DOMATORZE dużo produktów z tej firmy :tak: jakieś smoczki też były

reklama
MALENA nie bez wiekszego powodu te smoczki Poprostu chcialam aby jest Oliwia musi miec juz smoczke to niech ma taki co wyrzadza mniejsze zlo Bo pewnie slyszalas ze smoczki powoduja wade zgryzu ??? Poprostu chcialam aby Niunia nauczyla sie takie smoczki ciagnac Ale nie wiem czy sie nauczy Bede jej dawala moze pokapuje :-)
ASIU ja wlasnie tez chcialam kupic ten balonik smoczek :-)
Jak mala nie da rady z tymi nowymi to kupie ten balonik :-)

A ja myślałam, że to dopiero jak ząbki wychodzą może być wada...

My używamy drugiego opakowania pieluch "3". Co do ilości to nie wiem, 5 w ciągu dnia, w nocy raczej sucho...

Może będziemy sobie dawać znac na tym wątku, gdzie w danej chwili są pieluchy w PROMOCJI??? Zawsze można zaoszczędzić...

Świetny pomysł!

Moja Hugies tez przesikuje U mnie sprawdzaja sie irginalne pampki lub te tansze np biedronka :-)
MALENA ten smoczek jest od 0-6 wiec juz wtedy najwodoczniej sie zgryz krztaltuje ;-)
moja nie chce tego smoczka :-( kurde tyle kasy wydalam :-(

U nas pampki się nie sprawdziły tylko haggisy. Pampersy zostawiają wilgoć na wierzchu i musze je zmieniać co godzine bo Kacper dostaje szału jak ma mokro a w haggisach to całą noc prześpi. nic mi w nich nigdzie nie przecieka.

Jestem za. Ja nawet sprawdziłam, jakie są opakowania i jeśli chodzi o pieluchy 4-9kg to pampers i bella mają po 86 sztuk (bella chyba nawet są 5-9kg), a huggies classic 80 szt, huggies super flex 78 szt. Pampersy mają jeszcze gigant paczkę 100 sztuk. W ten sposób można przeliczyć cenę za jedną pieluchę i wybrać, jak ktoś używa różnych.
Teraz carrefour ma promocję na pampersy - na zwykłe paczki, tych 4-9kg jest 64szt i są po 35 zł z groszami.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry