• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama

a to jest paczka 86??? bo jak 35zł paczka, a w paczce 64 to wychodzi po 0,54zł pampers to chyba nie tak tanio...

ja dziś testuję Sevena z Lidla... wyglądają fajnie, w dotyku mięciutkie i wydają się solidne - zobaczymy jak przejdą próbę; cenowo 0,43zł za pieluchę

Ostatnia edycja:
Fajna ta promocja :tak:tylko ja mam do carefoura 30km:baffled:

A ja zkonczylam poszukiwania spacerwki a wiec kupuje coneco SATURN:tak:

Dobry wybór :tak: Ja jestem z tego wózka bardzo zadowolona, tylko na kolor ciemniejszy mogłam się zdecydować, ale to już nie wina wózka tylko mojej córci :dry:

A te pieluchy to pisałam, ze zdjęcia wynika, że to paczka 64szt więc rzeczywiście interes taki sobie - 56 groszy za sztukę, w tesco wychodzą ok 48 groszy

kate28 nie wiem czy to tak tanio ...
ostatnio widziałam w TESCO pampersy po 82sztuk. za 41.99zł :-)
w carrefour wychodzą ok54gr. za sztukę
a w tesco ok51gr. za sztukę :-p

kate28 nie wiem czy to tak tanio ...
ostatnio widziałam w TESCO pampersy po 82sztuk. za 41.99zł :-)
w carrefour wychodzą ok54gr. za sztukę
a w tesco ok51gr. za sztukę :-p

Dokładnie jest 86 sztuk w opakowaniu więc 0,48 zł za sztukę, no 0,49.
Ja pisałam, że "3" bella i pampers mają 86 szt, a huggies 78 i 80 szt. Tylko potem tam są jeszcze te rozmiary z plusem, ale nie pamiętam na jakim poziomie. W każdym bądź razie tak najlepiej przeliczyć i wybrać to co pasuje żeby się nie dać złapać na pozorną oszczędność.

ja dziś testuję Sevena z Lidla... wyglądają fajnie, w dotyku mięciutkie i wydają się solidne - zobaczymy jak przejdą próbę; cenowo 0,43zł za pieluchę[/quote]
ja nawet jestem zadowolona. od wczoraj je testuje. dupka nieodpażona i milutkie są.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry