• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
czytalam opinie o tym wozku i jedne pisza ze super, inne ze badziewie i ze niewygodny.kurcze skad one moga wiedziec ze niewygodny?chyba nie siedzialy w nim;-)chociaz moze chodzilo o to ze zle sie prowadzi czy cos....czyli nie mam sie co sugerowac.tak samo bylo z moim baby mercem i jestem z niego bardzo zadowolona.

Ten sam fotelik oglądałam i jestem napalona...
Spacerówkę też tą oglądałam ale jak się okazało mam problem z głowy. Moja siostra odkopała w piwnicy spacerówkę po swojej Małej - jak znalazł na dodatkową, która bedzie tylko u babci;-)
I krzesełko tez z tej piwnicy wykopała- takie zwykłe drewniane ale nie zniszczone...

Ja to mam dobrze co??

Żałuję, ze nie jestem dzieckiem. Tyle fajnych rzeczy jest teraz dla dzieciaczków:rofl2:

;-)
Ten sam fotelik oglądałam i jestem napalona...
Spacerówkę też tą oglądałam ale jak się okazało mam problem z głowy. Moja siostra odkopała w piwnicy spacerówkę po swojej Małej - jak znalazł na dodatkową, która bedzie tylko u babci;-)
I krzesełko tez z tej piwnicy wykopała- takie zwykłe drewniane ale nie zniszczone...

Ja to mam dobrze co??

Żałuję, ze nie jestem dzieckiem. Tyle fajnych rzeczy jest teraz dla dzieciaczków:rofl2:
Ojj, ja też żałuję, że nie jestem już dzieckiem..;-)
Przepiekne niemowle*Lexi*reborn USA (562217454) - Aukcje internetowe Allegro
Np. taka lalka :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: SZOK!
Nic nie mówię..

Jutro jadę z M do dziecięcego marketu :tak:. Mam nadzieję, że kupimy krzesełko i chustę :tak:

Ostatnia edycja:
;-)
Ojj, ja też żałuję, że nie jestem już dzieckiem..;-)
Przepiekne niemowle*Lexi*reborn USA (562217454) - Aukcje internetowe Allegro
Np. taka lalka :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: SZOK!
Nic nie mówię..

Jutro jadę z M do dziecięcego marketu :tak:. Mam nadzieję, że kupimy krzesełko i chustę :tak:
hmmm no rzeczywiscie czego to ludzie nie wymysla...ale wiecie co za nic w swiecie nie chcialabym takiej lalki....ona jest tak realistyczna ze mi sie z martwym dzieckiem kojarzy...nie wiem dlaczego tak ale normalnie jak na nia patrze to mnie ciarki przechodza.moglaby gfrac w filmach niemowlaki w wozkach chyba...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry