Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ten sam fotelik oglądałam i jestem napalona...a ja dzisiaj zrobilam zakupy na allegro oczywiscie;-)
fotelik
NOWY FOTELIK SAMOCHODOWY MEGGY 9-36 KG____+GRATiS+ (554423636) - Aukcje internetowe Allegro
wozek
Ultralekki wózek SLAPI + MEGA GRATISY!!!!! (551794723) - Aukcje internetowe Allegro
i krzeselko do karmienia
Krzesełko Kwiatek EUROTECH - PEŁNE WYPOSAŻENIE (552820846) - Aukcje internetowe Allegro
oczywiscie z becikowych pieniedzy;-)

Ojj, ja też żałuję, że nie jestem już dzieckiem..;-)Ten sam fotelik oglądałam i jestem napalona...
Spacerówkę też tą oglądałam ale jak się okazało mam problem z głowy. Moja siostra odkopała w piwnicy spacerówkę po swojej Małej - jak znalazł na dodatkową, która bedzie tylko u babci;-)
I krzesełko tez z tej piwnicy wykopała- takie zwykłe drewniane ale nie zniszczone...
Ja to mam dobrze co??
Żałuję, ze nie jestem dzieckiem. Tyle fajnych rzeczy jest teraz dla dzieciaczków![]()

SZOK!
. Mam nadzieję, że kupimy krzesełko i chustę 
hmmm no rzeczywiscie czego to ludzie nie wymysla...ale wiecie co za nic w swiecie nie chcialabym takiej lalki....ona jest tak realistyczna ze mi sie z martwym dzieckiem kojarzy...nie wiem dlaczego tak ale normalnie jak na nia patrze to mnie ciarki przechodza.moglaby gfrac w filmach niemowlaki w wozkach chyba...;-)
Ojj, ja też żałuję, że nie jestem już dzieckiem..;-)
Przepiekne niemowle*Lexi*reborn USA (562217454) - Aukcje internetowe Allegro
Np. taka lalkaSZOK!
Nic nie mówię..
Jutro jadę z M do dziecięcego marketu. Mam nadzieję, że kupimy krzesełko i chustę
![]()