reklama
Evelajna
Październikowa mama
Moje w sumie też, tylko szybko się denerwuje w pozycji brzuszkowej, potem że na pleckach kazali leżeć i tak w kółko Macieju
Ale zauważyłam wielkie zainteresowanie lustrami. Małe jej nie rajcują więc może zakupię taką wielgachną maskotę, co to ma brzucho-lustro i będzie cała happy.

Ale zauważyłam wielkie zainteresowanie lustrami. Małe jej nie rajcują więc może zakupię taką wielgachną maskotę, co to ma brzucho-lustro i będzie cała happy.
magdziunia
Październikowa Mama'08
O u nas zainteresowanie lusterkami też jest no i skubaniez zaczyna już na dobre przekręcać się z brzuszka na plecki i przemieszcza się - wokół własnej osi.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
EVELAJNA z ta wielka maskotka z brzuszkiem lusterkiem TO DOBRE :-)
Mój mały na chrzest dostał sama kase i mamuska najchetniej kupiłaby mu góreeee zabawek tylko dzielnie jeszcze sie trzymam od allegro

ale mysle o foteliku samochodowym na pozniej, tym kubusiu do wanny i jakims bajerze do wozka co by na spacerkach miał co robic;-)

blond_20
Czarownica
dziewczyny mozecie mi doardzic jakis nawilzacz powietrza?bo chce kupic.maly ma sucha skore przez ta niby skaze, ja nosze soczewki wiec tez mi sie przyda bo w domu sucho mamy bardzo.
reklama
Podziel się: