WIOLKA1509
Fanka BB :)
umieram z nudow, pol dnia spedzilam na lezeniu pod kocykiem, przeciez to nie na moje nerwy

Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

poczucie, poczuciem
a tu się losy ważą włosa!!! Dobra, byłam nie na czasie w tym temacie, już siedzę cicho 
hehehe tego samego wieczoru widziałam tego aktora w serialu, a Ty będziesz na niego PACZYĆ z bliska 
Pok z powództwa cywilnego? Przecież za to zapłacę. O co chodzi?

asionek mialam sie zmierzyc dla ciebiea wiec na chwile obecna jest 104cm
Iwa biega na dworze, uczy sie jezdzic na rowerze, smiesnie to wyglada.
a ja musze pozmywac podlogi , bo jak mala w domu to i tak za chwile pelno sladow a tak to wyschnie na spokojnie
made uprzedzilam cie:-)
WRÓCIŁAM!!! ileż ja sie dziś nachodziłąm!!!! Młoda zaliczyła 2 drzemki i wizytę u babci i spacer z psiakiem i mamy dentystę... padam...
Nie mam nawet siły poodpisywać![]()
Liluś bierz małą pod pachę i razem pospaćJa zawsze tak robiłam
![]()
no i pochwalę sięa co!
No więc Remi mówi już coraz więcej słów np. baba, Ada, da, tot, coś co brzmi jak cześć i pędzi już za jedną rękę, dosłownie pędzi, z łóżka się zsuwa rano, no w takim tempie to ja niedługo nie poznam mojego małego Remisia, bo będzie już Remigiuszem
![]()
U nas pobudka dziś o 7.00. Moje małe zasnęło wczoraj po 30 min. kwileniu ok. 19.00, potem o 3.00 mleczko i od 7.00 już gadała do rączek, a ja sobie dospałam do 7.30. Mój M. wraca dziś koło południa z konferencji, a do tego czasu urzędujemy sobie same.A w ogóle moje małe kończy dziś 5 miesięcy!!!
:-):-):-) Kiedy to zleciało?!... :-)
Pogoda się popsuła i chyba dziś nici ze spacerku...![]()
Miłej niedzieli dla Was wszystkich!
Dobry
Dostałam chamskiego maila od fryzjera, wysłanego o wpół do pierwszej w nocy.
Między innymi wyczytałam, że fryzjerka nie chciała farbować mi włosów i ja ją zmusiłam. Oni mają monitoring i nagrania głosowe i ja jestem wyłudzaczem i mam zakaz przychodzenia do ich salonu. No i generalnie mam się gonić.
;-);-);-);-)
od razu ksenofobia. ja nieuogolniam. mowie jak jest w Genewie.
Mnie nie Twoje włosy sprawiają radość, tylko konstrukcje słowne MADE
"Spalić im budę", "Wybić ich" (?????) byłam mocno strapiona, bo to komentarze publiczne, ale to nie moja sprawa, wybacz, że w ogóle wtykam nosa :* - jestem alergiczką na wiele ludzkich zachowań po prostu, a te są wyjątkowo prymitywne i Ci szkodzą
&&&&&&&&& za sprawę 
(wiecie przecie ;-))

Imprezy i tak nie będzie!