• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Made :-D:-D:-D:-D poczucie, poczuciem :-p a tu się losy ważą włosa!!! Dobra, byłam nie na czasie w tym temacie, już siedzę cicho :sorry2:

Karola kurka wodna nadal jestem w :szok: hehehe tego samego wieczoru widziałam tego aktora w serialu, a Ty będziesz na niego PACZYĆ z bliska :-D

Ostatnia edycja:
Pok z powództwa cywilnego? Przecież za to zapłacę. O co chodzi?

nie chodzi o placenie, chodzi o to, ze jest to kolejna sprawa, ktora sad bedzie musial rozpatrzyc, a ze jest blacha (porownujac do innych) to byloby to lekkie zapychanie sadu. to tak... cos mi ze studiow zostalo ;-)
ja tam mam za duzo w zyciu problemow, zeby mi sie w ogole chcialo w takiej sytuacji cos robic. ale ja to ja a wiem, ze Ty wrecz przeciwnie :) i dlatego swiat jest piekny! :-D
bizu!

ja lece spac kolezanki. ledwo na oczy widze.
dam znac jutro, pewnie po wizycie jakos.

kolorowych!

i ja sie melduje :)
zaraz zakopuje sie pod posciel , ale najpierw wpadlam do was , uzaleznienie juz hehe

asionek mialam sie zmierzyc dla ciebie:-Da wiec na chwile obecna jest 104cm:sorry:

Iwa biega na dworze, uczy sie jezdzic na rowerze, smiesnie to wyglada.
a ja musze pozmywac podlogi , bo jak mala w domu to i tak za chwile pelno sladow a tak to wyschnie na spokojnie

made uprzedzilam cie:-)

ja konczylam na 110 cm , moze bylo wiecej , ale juz nie nie mierzylam hehe
porobilas foteczki malej na rowerku ? :)

WRÓCIŁAM!!! ileż ja sie dziś nachodziłąm!!!! Młoda zaliczyła 2 drzemki i wizytę u babci i spacer z psiakiem i mamy dentystę... padam...
Nie mam nawet siły poodpisywać:(

ale jest slodka :) i ten waleczek
na 2 foto wyglada jakby miala balejaz ;))

Liluś bierz małą pod pachę i razem pospać:) Ja zawsze tak robiłam :)

tez tak robie ;)))

no i pochwalę się :zawstydzona/y: a co! :-p No więc Remi mówi już coraz więcej słów np. baba, Ada, da, tot, coś co brzmi jak cześć i pędzi już za jedną rękę, dosłownie pędzi, z łóżka się zsuwa rano, no w takim tempie to ja niedługo nie poznam mojego małego Remisia, bo będzie już Remigiuszem :sorry:

szybko rosna te nasze maluchy nie ?
gratki dla malego !! kurcze , a niedawno czytalam jak szykujesz kacik , pozniej porod ... ale to leci ;)

U nas pobudka dziś o 7.00. Moje małe zasnęło wczoraj po 30 min. kwileniu ok. 19.00, potem o 3.00 mleczko i od 7.00 już gadała do rączek, a ja sobie dospałam do 7.30. Mój M. wraca dziś koło południa z konferencji, a do tego czasu urzędujemy sobie same. :happy2: A w ogóle moje małe kończy dziś 5 miesięcy!!! :szok::szok::szok::-):-):-) Kiedy to zleciało?!... :-)
Pogoda się popsuła i chyba dziś nici ze spacerku... :no:

Miłej niedzieli dla Was wszystkich!

gratki pol roczku ;))
ja Natowi puszczam jeszcze karuzelke i mam te 30min. wiecej snu :)

Dobry:)
Dostałam chamskiego maila od fryzjera, wysłanego o wpół do pierwszej w nocy.
Między innymi wyczytałam, że fryzjerka nie chciała farbować mi włosów i ja ją zmusiłam:szok:. Oni mają monitoring i nagrania głosowe i ja jestem wyłudzaczem i mam zakaz przychodzenia do ich salonu. No i generalnie mam się gonić.

o ja niezle pojechali :/ z tym wyludzaniem porazka .....

;-);-);-);-):-p

od razu ksenofobia. ja nieuogolniam. mowie jak jest w Genewie.

ja tam sie zgadzam z toba :)
wczesniej nie przeszkadzaly mi inne nacje , ale to bylo w PL gdzie jednak obcokrajowcow jest malo , za moich czasow bardzo malo bylo
najwyzej chinczykow masa na stadionie ;))
pozniej CH i jeszcze tam z racji tego , ze mieszkalam w czesci niemieckiej i w malych miescinach byl spokoj
a od kiedy jestem we FR to budzi sie we mnie rasistka :/ sama tego nie lubie u siebie , ale kurcze naprawde czlowiek jak zyje w takim misz maszu jak jest tutaj i obok tych wszystkich bezdomnych , masy degeneratow lazacych po ulicach i szukajacych wrazen , to ma dosc po pewnym czasie i ja mam chec ich wszystkich w kosmos wyslac niekiedy ...
wiadomo , ze nie mozna uogolniac , ale jednak kurcze wiekszosc tutejszych Arabow , Turkow , Czarnych to masakra niestety
ani do pracy nie pojda , bo lepiej ciagnac od panstwa , ani nie zajma sie niczym normalnym
no pladza sie na potege hehe

ogolnie ciezki temat ... ale jedno jest pewne jak mieszkalam w wawie nigdy mi do glowy nie przyszlo , ze bede taka jaka sie zrobilam teraz :/

OJ CAROLA to nie tak :sorry: Mnie nie Twoje włosy sprawiają radość, tylko konstrukcje słowne MADE :-D

Szkoda mi Ciebie, ale co za dużo, to nie zdrowo - odbuduj włosy i nie kombinuj AŻ TAK. Widziałam fotki na fb - fryzjerka spartaczyła, to fakt... ale te "znajome" Twe tak podgrzewają atmosferę, że szok :sorry: "Spalić im budę", "Wybić ich" (?????) byłam mocno strapiona, bo to komentarze publiczne, ale to nie moja sprawa, wybacz, że w ogóle wtykam nosa :* - jestem alergiczką na wiele ludzkich zachowań po prostu, a te są wyjątkowo prymitywne i Ci szkodzą :sorry: &&&&&&&&& za sprawę :tak:

A MADE literki to ja będę ubóstwiać każdym kosztem - nawet boguduchawinnych włosów :-p (wiecie przecie ;-))

Kocur dziś kończy "n" lat i prosi, aby przejść nad tym do porządku dziennego, nie podkreślawszy wątpliwego dlań faktu :dry::-p:dry: Imprezy i tak nie będzie!:evil:

SERGI co się tajniaczysz....:ninja2:

WIOLA uśmiałam się :-)

To jak.. RURECZKi wychodzą...? :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się i ja....

Mój siwy włos został wczoraj pominięty! Nie bawię się tak! :-p

Carola ja też nie miałam wczoraj zamiaru się śmiać - spalone włosy to dla mnie też byłaby załamka - nie znam dokładnie sprawy, więc nie wiem, co powiedzieć - ja osobiście nie lubię się tak awanturować - wiem, że branża, w której pracuje się z klientami to jedna z najtrudniejszych branż właśnie ze względu na awanturujących się klientów - wiem, bo pracowałam już z klientami i wiem ile to nerwów i samodyscypliny wymaga, żeby pozostać kulturalnym w sytuacji kiedy ktoś nie odnosi się do Ciebie z szacunkiem. Natomiast oczywiście uważam, że jeśli Twoje zniszczone włosy to w 100% wina fryzjerki to salon powinien za to zapłacić - lub cokolwiek innego od nich oczekujesz. Ja pewnie starałabym się załatwić to bardziej polubownie - ale wcale nie jestem pewna czy to dobre podejście w miejskiej dżungli, gdzie czasem faktycznie panuje prawo pięści.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry