Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
agnieszko miejmy nadzieję że szybko przyjdzie to słonko bo jak nie to ja chyba w depresję popadne w końcu

moje bąki siedzą kolo mnie i malują mi laurki...wena dzis kiepska do pisania i do tego czekam zeby juz @ przyszla.
bidulka nasza....
;-)ja tez nie wiem...a dlaczego naszej bibince jest smutno?
boże Ja chyba nie w temacie![]()
;-)

a Bibine jest smutno bo raz ze musiala wrocic do pracy a dyrka jest pogieta i tam lekko nie ma a dwa ,ze ludzie wiedzieli ze byla w ciazy i dzie pewnie beda pytac.........................rozumiesz??

ochocho....
KNGA- witam Cie a Ty nadal rozlozona???? ale Cie dopadloduzo zdrowka zycze i podaje gorąca herbatke
mam nadzieje,ze Filip lepiej
a ja wczoraj wieczorem mialam silne dość bole podbrzusza i myslalam ze dzis rano dostane @ ale narazie cisza.......
AGNIESZKA- DZIEKI ZA SLONKO BO U MNIE TEZ POCHMURNIEa Bibine jest smutno bo raz ze musiala wrocic do pracy a dyrka jest pogieta i tam lekko nie ma a dwa ,ze ludzie wiedzieli ze byla w ciazy i dzie pewnie beda pytac.........................rozumiesz??
![]()