reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
czesc Kochane moje:***a wiec wczoraj byłam na rozmowie najpierw u Mamy Krzyśka wyszłam niepocieszona ale to szkoda słów.... Potem pojechałam do naszego mieszkanka do Krzyśka bo on nie poszedł do pracy wiedział ze ja mam przyjechac i dlatego.... weszłam i szok zobaczyłam krzyska jak płacze ale wyglądał strasznie ..... ale ja twardo ide do pokoju po rzeczy swoje .... poszedł za mna skamlał jak nie powiem co ....błagał o wybaczenie słuchajcie tak na niego wrzeszczałam chyba jak nigdy poprosił o chwile rozmowy powiedział ze on nie wiem co sie stało ze tak postepował ale obiecuje mi ze juz tak nie zrobi....powiedziałam mu ze daje mu ostatnia szanse i ze jak tego nie doceni to sie rozejdziemy i nie bedzie zmiłuj sie ..... klęknął na kolana odsłonił mi brzuch i słuchajcie mówił do fasolki ze bardzo ja przeprasza i ze bardzo nas kocha .....a mi powiedział nie zabieraj mi naszego szczescia ..... i że kocha nas najbardziej na świecie ...boże jak ja ryczałam nie macie pojecia..... Powiedział mi ze te 2 dni bez nas dały mu do zrozumienia ze może nas stracic przez własna głupote..... w każdym razie mam go na dystans i on o tym wie ze teraz tak bedzie bo musi odbudowac to co zniszczył....

kochana trzymaj się jakoś nie jestem w temacie co się stało , że tak ostro jest ?

hej dziewczynki:)witam wszystkie serdecznie:)Dzisiaj u nas piekna pogoda, dzieciaczki pobiegly rano do szkoly, a ja nsiedze i wyszukuje u siebie objawow ciazowych, nio ale bardziej jednak przypominaja okresowe.do testowania zostalo 8 dni, kupilam taki sam tescik jak Sergeevna. Trzeba sie chyba bardziej przygotowac teoretycznie w nastepnym cyklu bo teraz z moim mezem poszlismy na zywiol, hehe, buziaki i pozdrawiam :)

pisalam posta i nagle komp.mi sie wylączyl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mama - jesli ktos ma krótkie cykle 24-26dni, to zgadzam sie z Twoim ginkiem. Ale jesli sa dłuzsze (moje nawet 34dni) to 10dc to zdecydowanie za wczesnie:tak: Ja mam wtedy sluz tak gesty, ze nie ma szans i te najbardzej dojrzałe plemniczki by się zarnowały:tak:
Ale ja lekarzem nie jestem i nie chcę się wymadrzać:-) Byłam tylko na kursie naturalnego planowania rodziny.
DMUCHAWIEC- tak ,mialam na mysli cykle 28,29 dniowe takie jak moje czy stokrotki:tak:wiadomo,ze jak ktoras ma cykle dluzsze to trzeba rozpoczac pozniej starania:tak:
mama na chwilę obecną tak;-) jakby coś to będę pytać.
mama a ty kiedy będzies testować? dostałaś już @?
MLODAM- ja czekam na @ po odstawieniu hormonów i poki co jeszcze nie ma ,ale brzuch caly czas boli wiec chyba jest na zakręcie:tak:

ZAPMARTA- czesc,no dzisiejsza nocka to porazka poprostu jak On sie męczyl-dzis wykupuje Mu wziewy-jak Tom wroci to odbierze recepty od pediatry i wykupi.licze,ze to pomoze-musi!!!!!!!!!!!

wiecie co normalnie zaraz jakiejs chandry dostane:wściekła/y::wściekła/y:zamknieta w domu bo pogoda do d....y,wieje u nas okropnie-masakra z tym wiartem:dry:dzieci chore:dry:nie mam na nic sily-chyba za dlugo taka pogoda sie utrzymuje i juz dola lapie:baffled:staram sie wytrzymac do czwartku bo niby ma byc cieplej:sorry2:zobaczymy.....

SOL- jak samopoczucie??do 25 juz coraz blizej-bo wtedy idziesz do ginek-dobrze pamietam???;-)

mamo to nocka okropna :-(no te pogody nad wykańczają a podobno całe wakacje mają być deszczowe i ma być mało słońca to przez ten cały wulkan podobno
życzę zdrówka dla skrabów mam nadzieję że szybko odejdzie to wstrętne chorubsko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
o a u Ciebie juz tylko tydzień do starania się :)

Ostatnia edycja:
szczęśliwa, dobrze, że się odezwałaś, bo martwiłyśmy się. Trzymaj się kochana i pamiętaj że najważniejsze jest to dzieciątko co go masz pod serduchem a nie facet. Jak będzie zawodził twoje zaufanie to nie pozwól mu na to.

a przeczucie mam i właśnie jak przyjdzie @ to oszaleję.

Dziekuje zapmarta:* dlatego nie pisałam bo naprawde chciałam to załatwic porządnie ...porozmawiac itd. a co do zaufania to je w wiekszej czesci stracił i nie wiem jak on je odbuduje
musi sie teraz starac ....Trzymam kciuki aby @ nie przyszła do Ciebie
kochana trzymaj się jakoś nie jestem w temacie co się stało , że tak ostro jest ?
BB77 - pisałam o tym wcześniej i przepraszam cie bardzo ale nie mam siły znów tego opisywac :):) ale dziekuje:**
Aguś dziekuje za eska odpisałam Ci dostałaś??

IWONKA- no mam nadzieje,ze im sie polepszy-choc ogolnie sa w dobrej formie to znaczy nie marudza,nie maja goraczki,ladnie jedza tylko ten okropnie męczący kaszel!!!!!!!!!!!!!! :((i u Zuzy katar..
a ja za tydzien zaczne starania jak dzis dostane @ bo jak ne to sie przesunie o dzien czy dwa :)) ale tak czy tak to juz blisko :)
MONINIA- witam Cie i doszukuj sie ,ale faktycznie masz jeszcze czas wiec spokojnie:)

ZAPMARTA- bedzie dobrze:)jak tarez sie nie uda to zaczynamy razem a nastepnym cyklu-choc bardzo mocno trzymam kciuki za testowanie:)

wlasnie wcinam slodkie na poprawe nastroju,zrobilam sobie juz 2 kawe a tu jezszcze 12 nie ma...

SZCZESLIWA- pamietaj -my tu nie bedziemy Ciebie osądzaly i wplywaly na Twoja decyzje- bo to Twoje życie ,Wasze dziecko i Ty najlepiej Krzyska znasz....przyjmiemy do wiadomości każdą Twoją decyzje i bedziemy Cie wspierac:)))

mama, śmigaj po drożdżówy do piekarni !!!!!
Najgorsze nocki, wtedy kaszel się nasila, a masz nawilżacz powietrza ???
A tobie współczuję nocki i widzisz sama co ja przeżywam każdej nocy z Karollem. A to smoczek, a to picie, pogłaskanie, przytulanie itd. Na piętnaście miesięcy przespałam 7 nocy !!!! Dziewczyny jak ja sobie pomyślę skąd mam siłę, żeby wstać do pracy i na wszystko inne ??? i jeszcze na kolejnego malucha ?????

szczęśliwa jesteśmy z Tobą kochana.

reklama
Aguś dziekuje za eska odpisałam Ci dostałaś??

Tak dostała,dziękuję:))
W końcu się pojawiłaś bo Ja już ponownie chciałam zasypać się smsami.Wszystkie się tu martwimy,wiem że to Twoje życie i Ty sama musisz wszystko sobie poukładać ale my tu od zmysłów odchodziłyśmy.
Najważniejsze że wszystko sobie wyjaśniliście,lecz radzę 3 maj faceta na dystans.
Fajnie że powróciłaś:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry