Asionek31
Fanka BB :)
asionek : hejslicznie maly przybiera
czekam na nowe fotki na fb
)))))))))))))))))))))) buziak !
no moj maly tluscioszek
kurcze bylam pewna , ze cycem nie bede karmic jak reszta kobiet w mojej rodzinie

:-)
Asionek czemu ja Cię nie mam na fb? ;-)
aaaa trzeba to nadrobic
ASIONKU, wiem, że są różne poglądy na temat diety- niediety karmiącej mamy. Moja położna też mówiła, żeby jeść wszystko, ale z umiarem. Ja wychodzę z założenia 1) nasze matki i babki tak robiły, 2) mama wie czy też czuje co dla jej dziecka jest najlepsze. I kochana zrobisz tak jak Tobie serce będzie podpowiadało. Oczywiście obserwując maluszka :-)
To żem się nawymądrzała. heh
mi sie wydaje , ze moje jedzenie czy niejedzenie nie ma nic wspolnego z malego brzuszkiem ...wszystko jeszcze niedojrzale jest i normalne , ze boli
Asionku może chodzi o tormentiol? Taka brązowa maść? Zaraz odpiszę więcej-ale mam tylko jedną rękę do dyspozycji i wolno idzie.........
Wszystkim dziękuję za porady odnośnie pupki! Jak nie będzie za zimno to będę wietrzyć i smarować sudocremem. Tego używałam przez 2 lata przy Maciusiu i byłam zadowolona-tylko u kurczaczka jakby mniej działa... linomag też dobry, ale jakoś drożej mi to wychodziło, bo malutkie te tubki....
I jeszcze co do diety - ja przy Maciusiu faktycznie jadłam wszystko oprócz cytrusów, miodu, orzechów, strączkowych, wzdymających i takich tam...Fakt, że miał bóle brzuszka, ale takie standardowe w pierwszych tygodnia życia...Potem super się chował - żadnych alergii - sam teraz też może wszystko jeść..Sama już nie wiem teraz...
Dla mnie najważniejsze, żeby mała w nocy spała - resztę przetrzymam! Każdą wersję!
:-)
tak o ta masc chodzilo
widzisz kurcze ja wracam chyba do normalnego jedzenia bez przegiec rzecz jasna
teraz nie jem nic prawie i co du... maly ma bole
zycze przespanych nocek w takim razie !!
Jeeeeeju, ale mi brzuch twardnieje jak szalony!Do tego skurcze takie bolesne, ze szok, tyle, że rzadkie.
Uuufff... I do tego straszne parcie na szyjkę, że aż się z bólu zwijam oraz ból w dole pleców...
Asionek - o, widzisz... Mi się wydaje, że mój brzuch jeszcze jest całkiem normalnie wysoko, ale na Twoim przykładzie widać, ze nie ma reguły... ;-) No, ale teraz daje mi do wiwatu!
!
skucze moga byc po tym sprzataniu , ja raz tez takich dostalam , ze juz myslalam , ze rodze hehe i do tego regularne co 7 min. byly ..
a z brzuchem roznie bywa
ale ty sobie poczekaj jeszcze te 2 tyg. !! i nie forsuj sie
hej wieczornie
ale za to ja się pokażęz moją córcią-przypomnę że ma ona 3 mies. a ja mam 163 cm wzrostu, taka duża już moja babeczka
Zobacz załącznik 399766
slicznie !!! jak ty mlodo wygladasz

Zdrówka dla męża!