młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Kurcze ale sie czuje ;/
zwymiotowałam całe śniadanie
. Kurcze .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Heloł! :-) tu wchodzi mój wielgachny zieeeew.
Wlazłam napisać Caroli i Paulince, ze misja kiecka zakończona pełnym sukcesemRezultat wkleję po chrzcinach jak już w KOŃCU zacne grono rodzinne wspaniałomyślnie zechce oddalić się ku swoim domostwom. Ci przyjezdni, uważając chyba, że jest to fantastyczny pomysł, zwalili się nam DZISIAJ!!
O niebiosa, toż to chrzciny są a nie wiejskie wesele!!
w dodatku mały mój dwa dni temu stwierdził, że w nocy też można porozrabiać, smoka nie chce, wisiałby na cycku godzinami, zasnąć to tylko po płaczu i to na rączkach ehhhh Któraś mi przepowiedziała. KTÓRA?! pięknie podziękuję
![]()
ASIONKU, mam nadzieję, że brzuszkowe problemy poszły precz. Tobie też już zazdroszczę. My dopiero jako takie wakacje będziemy mieli na święta.
Asionku jak to Twój większy klops od mojego?????? Ile już waży????
Zaraz wkleję zdjęcie klopsa w wanience - wygląda tam mniej klopsowato, bardziej jak smaczny kotlecik lub serdelek...
Zobacz załącznik 402586
Dzień dobry koleżanki)))
Niezbyt wyspana, ręce dokuczyły znowu w nocy... cholerka ciężko maleństwo podnosić, przewijać, układać, trzymać takimi bolącymi i drętwymi, mrowiejącymi rękami.. Ale już trochę przechodzi, jak co rano.. Jeśli nie będzie widocznej poprawy to chyba czeka mnie wizyta u neurologa, bo tak się nie da funkcjonować.
Kurcze ale sie czuje ;/
. Kurcze .![]()
Nocka do d***!... 
Byłam zmęczona i myślałam, ze się wyśpię, ale łapy mnie tak bolały...
Ja chyba wykituję w końcu!!!