• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Poodkurzane :) i za co się teraz zabrać... hmmm.. gdzie się nie obrócę tam jest coś jeszcze to poukładania..
Ola ululana, nie jest tak źle dzisiaj, zajęło mi to mniej niż godzinę :))) no ale dostała oprócz cyca 30ml Bebilonu. Stwierdziłam, że co godzinę nie dam rady jej karmić, bo mnie to zwariuje, więc jak bardzo marudzi to podajemy już mleczko. A i tak karmienia są co 3-4 godziny, więc o zanik pokarmu się nie martwię ;))

No właśnie carola, gdzie jest nasza śliczna francuzeczka..?? :)))))))))

Ostatnia edycja:
hej

rurka fajnie ze juz na zwolnieniu. Ja nie mam nabytego prawa do płatnego zwolnienia więc czekam na macierzyński ale to jak mała bedzie grzeczna dopiero od 25grudnia;)

sol ja byłabym zainteresowana kombinezonem złaszcza tym zółtym ;) jest taki słodki jaki to rozmiar? a pajacyki na 62 masz i w jakiej ilości? a może twoja mała spała w śpiworku i masz do sprzedania taki najmniejszy?:-D szaleje jak mój mąż by to zobaczył to by mi kabel wyciągnął;)

wiola powodzenia na jazdach

kocurek a twoja kruszynka czym sypia? ja mam rożek i kołderke i kocyk ale może te śpiworki są lepsze? jakie są wasze doświadczenia?

ciekawe jak Mary??

ewula ostatnio zawijam ją trochę w rożek, ale to dlatego, że była mocno niespokojna przez brzuszek i zawinięta czuła się chyba bardziej bezpiecznie... ale z reguły sypia w wózeczku pod kołderką. I nie rozkopuje mi się :) Kładę na boczku i podwijam kołderkę za pleckami pod materacyk i poduszkę :)) Śpiworek wprowadzę dopiero do łóżeczka.

rurka właśnie..!! GRATULACJE ZWOLNIENIA !! Korzystaj ile wlezie :))))))))))))))))) No i śliczny bąbelek :tak:

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny:-)

Widzę, że Sol wróciła,
cześć Sol:happy:

U nas dzisiaj piękna pogoda i spokój w pracy.
Wczoraj tez był piękny dzień tylko bez słońca, wieczorem pojechaliśmy jeszcze raz na cmentarz i było bardzo ładnie, cisza, spokój i wszędzie palące się znicze.

Mam dzisiaj 20dc i śluz płodny, owulacja mi się przesunęła chyba, bo do dzisiaj nie wyszły mi testy owu:baffled:

reklama
Kocie ja wczorajsza i sprzątająco-wczorajsza jestem...kurka,mam mega lenia ale muszę bo trzeba zakupy zrobić a przecież tak nie mogę pojechać bo mnie nie wpuszczą...
Kocie,Ty jesteś usprawiedliwiona,masz niemowlaka,nastolatka i męża...no i sprzątanie nowego domu a ja?LEŃ!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry