paulina.pro
Fanka BB :)
Sol a skąd wiesz o tych zimnych łapkach???
))
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Pok ogłaszam, że makaron chiński nie śmierdzi,jest zjadliwy na surowo i nie powoduje mdłości![]()
wiesz Sol-bo ja mam takie podejrzenia odnośnie siebie-kiedy się zapomnę i nic nie zjem-kręci mi się w głowie, telepie mnie, tak jak piszesz-jakbym przez szkło widziała-wystarczy wtedy,że zjem np. kanapkę lub gumę do żucia sobie zaserwuję i mogę dalej funkcjonować
moja babcia ma tą drugą cukrzycę i jak była u mnie to z ciekawości mierzyłyśmy mój cukier-na czczo rano miałam 60-70-nie wiem ile mam cukru kiedy mnie te 'ataki' łapią-staram się tego unikać i zawsze mieć coś w torebce przy sobie-kiedy spytałam moją panią doktor o ten cukier-to powiedziała,że nie ma tragedii i poczekamy...ja się tylko najbardziej boję,że pójdę gdzieś z dziećmi na spacer i gdzieś w szczerym polu im padnę-czasami jestem tak zakręcona,że zapominam o jedzeniu
a ciśnienie z natury mam niskie-w ciąży gin sie mnie pytał dlaczego jeszcze siedzę-bo już dawno powinnam paść przy takim ciśnieniu![]()

Pok...ano tak mówię...żebyś wiedziała, że możesz spokojnie zjeść![]()