• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

Ja zaczęłam sama gotować zupki dla Lenki bo przeczytałam pewien artykuł o słoiczkach który M wypatrzył:szok:
Kupuję warzywa organiczne i z tego gotuję a mięsko takie jak my jemy bo tu nie ma zadnego innego, narazie sam kurczak, wczoraj dodałam do zupki trochę papryki i ogórka kiszonego, kiedyś zielonego groszku, jadła też już brokuły i buraka czerwonego, biszkopty bardzo też lubi, żółtko jajka też gotuję jej co drugi, trzeci dzień...

reklama
Mój Potworniasty ostatnio zajadał się żurkiem. Dostał kilka łyżeczek i była awantura o to że nie więcej :-D Ale jeszcze większa awantura była jak mu dali zupki chińskiej spróbować i nie dostał więcej.
Ostatnio wcina ciasteczka dla maluchów od 7 miesięcy i jest zachwycony a jedzenie jest wszędzie szczególnie chrupki kukurydziane.

Ja używam plastikowej tareczki i jest :tak: ok.
Co do chrupek to i u nas po zjedzeniu wszędzie są - nawet w nosku :-D

Ciasteczek jeszcze nie dawałam, ale poczekam jeszcze tydzień.

Chrupki u nas idą bardzo ładnie, ale ostatnio dałam Bartkowi bułkę (środek) i mu podpasował. M dał mu kurczaka to aż rączki mu się trzęsły:-D Nie umie wysiedzieć jak widzi że my jemy, tylko buzie otwiera i mówi am am am:szok:
No i na okrąglo mówi ma-ma , ba-ba:-)

a ja mam pytanie odnosnie Nestle Sinlac.wczoraj to kupilam i wlasciwie dalej nie wiem co to jest...to jest cos jak kaszka?slodkie to to?co sie z tym wogole robi oprocz karmienia lyzeczka?

Sinlac jest smaczny i słodki (ja Marice podjadam)- dzieci go lubią, rób go jak na opakowaniu NA WODZIE, wychodzi taka półpłynna kaszka. Jest bardzo sycący i wartościowy.

A my dziś zjedliśmy znów zupke z żółtkiem I było ok. Wymiotów brak. Więć tamten raz to chyba było od bolącego gardełka. Zobaczymy jutro jak kupka pójdzie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry