reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

dziulka mój jakiś czas temu też tak robił na macie
książeczki czytam małemu od dawna, kiedyś sobie obiecałam, że będę to robić codziennie, ale wiadomo jak z moją systematycznością, choć przyznaje, że od poniedziałku zaczynam ustalać jakiś plan dnia
lolisza ubawiłam się tym co napisałaś ;-)
sugar ja nie wiem, więc się nie wypowiadam, mój ma jak na razie cały czas niebieskie i mam nadzieję, że tak zostanie :-)
moriam czy ja wiem... hmmm... siedząc w wannie próbowałam sobie przypomnieć Wasze nicki wraz z imionami Waszych dzieci i byłam w stanie do 22 doliczyć jedynie

reklama
a co do oczu Leane, to jak sie urodzila to miala taki jakby mocnoszare a teraz niebiesciutkie od dluzszego czasu. ja mam zielone, maz niebieskie, ciekawe co mloda zlapie :)

Moja miała granatowe jak sie urodziła a teraz ma niebieskie, a ja tak marzyłam o brązowych (brunetka z brązowymi oczkami)tylko skąd one jak u nas wszysyc maja niebieski.
Daiwdowe Laura to mój typ. Ciemna karnacja, ciemne włoski i ciemne oczka cuuuuudddoooo eh

mój Dorian oczywiscie jak się urodzil to tez mial jakby granatowe. Potem wydawały mi się cimnoniebieskie , a teraz są brązowe :-) i niech takie juz będą , bo my oboje mamy brązowe ... no ale wcale nie jest powiedziane, ze tak zostanie.

Mój miał granatowe oczy i ciemne włoski jak się urodził.Włoski się wytarły i rosną blond,a oczka zrobiły się niebieskie,czyli caly tata,bo ja ma ciemny brąz plus oczy bardzo ciemne.

No,sugar ,popędziłaś nas z tymi oczkami:).Ale ja pamietam,ze jakiś czas temu dyskutowałyśmy tu własnie na ten temat,więc sie nie chciałam powtarzac:))).Ale z tego,co pamiętam,to Tomir,jak sie urodził,to oczka miał takie...sliweczki:),nie wiem,tak mi sie wtedy kojarzyło:)))).Potem mu sie zmieniły na niebiesciutkie,potem na zielone,teraz ma piwne.Maksio jak miał niebieskie,tak ma cały czas,no,może bardziej szare teraz.A Amelka od urodzenia brązowe i takie juz jej pewnie zostaną.
Sarisa,a ja uwielbiam typ ciemne włosy,jasne oczy:),nie muszę chyba dodawac,ze mój M. ma jasne włosy i brązowe oczy,hihi;))).

Sugar,no,dokładnie:)))).Ale wiesz,ten typ,czyli brunet niebieskooki to ja traktuje w kategoriach czysto estetycznych,powiedzmy,ze obejrzałabym sie za takim,ale do "normalnego "życia to ma sie nijak,bo tu jednak inne rzeczy ,niz uroda sie liczą:))).

reklama
Nasza mała jak sie urodziła miała granatowe oczyska. Ale szybko zaczęły sie zmieniać. najpierw zaczęły szarzeć , teraz wokół źrenicy zaczyna się pojawiać brązowa otoczka. oboje mamy brązowe oczka więc bardzo chcemy żeby i ona takie miała. Oby tylko nie niebieskie - bo to po teściowej by było - bleeeee :rofl2: a włoski jak sie urodziła miała ciemnobrązowe niemal czarne (jak moje). A teraz zaczynają jej jaśnieć..a tatuś jest blondynem..mam nadzieje że to tylko chwilowa tendencja i wda sie w mamusię :laugh2:

Do góry